13 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün, iş hayatınızda biraz sinirli davranışlar sergileyebilirsiniz. Beklenmedik olaylar, iş ortamlarınızda bazı karışıklıklara neden olabilir. 

BOĞA: Sorumluluk almaya isteklisiniz ama rekabeti de elden bırakmıyorsunuz. Pek olumlu bir günde değilsiniz.

iKiZLER: Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kalbi boş olanlar için, ufukta güzel günler görülüyor.

YENGEÇ : Bugün duygularınız karmaşıklaşabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili bazı düşünceleriniz değişebilir. Olayları değerlendirmek ve kesin bir karar vermek için aceleci davranmayın.

ASLAN: Yakın çevrenizdeki bazı insanlara karşı tahammülsüz olabilirsiniz. Uzaktan alacağınız haberler, sizi gün içinde sinirli yapabilir. 

BAŞAK: Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olmalısınız. Kendi isteklerinize göre vereceğiniz kararlar, özel hayatınızdaki iletişiminizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

TERAZİ: Hassas ve duygusal tavrınız bugün sizi oldukça incitebilir ve yaşadığınız olaylara karşı savunmasız bırakabilir. Öte yandan iş ve kariyer konusunda beklemediğiniz bir haber alabilirsiniz.

AKREP: Gün boyunca sürpriz gelişmeler yaşayabilir ve çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Seyahat etme konusunda hazırlık niteliğinde bazı adımlar atabilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir anda beklemediğiniz bir olay yaşayabilirsiniz.

YAY: Bugün bazı konulardaki takıntılı tavırlarınız sizi rahatsız edebilir ve bu durumu aşmak adına kendinizce bazı kişisel kararlar alabilirsiniz. Huzursuz ve mutsuz olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. 

OĞLAK: Gün boyunca gereksiz yere gelecekle ilgili kuruntulara kapılabilirsiniz. Yaşadığınız andan zevk almaya çalışmalısınız. Öte yandan sevdiğiniz kişiyle tartışabilir, sert tutumunuzla partnerinizi kırabilirsiniz.

KOVA: Bugün eğlenmek isteyebilir ve bu amaçla sevdiğiniz kişiyle birlikte güzel bir program yapabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda sizi yoğun bir hafta bekliyor. Üstlerinizle çatışmamak adına sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

BALIK: Balıklar düşünce yönünden oldukça zenginsiniz. En imkansız görünen şey bile gerçek olabilir. Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz. Karşınıza bazı fırsatlar çıkacak.