14 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Yapacağınız anlaşmala için biraz daha beklemelisiniz. Acele etmemeniz sizin yararınıza. Aşk kapınızı her an çalabilir.

BOĞA: Sevdiklerinizle beraber kısa bir tatile çıkabilirsiniz. Onlarında sizinle vaki geçirmeye ihtiyacı var. Uzaklaşmak size iyi gelecek.

iKiZLER: Özgürlüğünüzün kısıtlanmasından nefret ediyorsunuz. Böyle durumlarda istemeden de olsa kalp kırıyorsunuz. Daha temkinli olmanızda yarar var.

YENGEÇ: İşlerinizin kontrolünü elinizde tutmanızda yarar var. Başkalarından yardım beklemeyin. Sorun çıkmasını önlemelisiniz.

ASLAN: Aldığınız kararları uygulamanızda yarar var. Sizin açınızdan faydalı gelişmeler söz konusu. Sağlığınıza daha çok dikkat etmelisiniz. 

BAŞAK: Gün boyunca keyfinizi yerine getirecek haberler alabilirsiniz. Yaptığınız konuşmalara dikkat etmelisiniz.

TERAZİ: Pek çok konuda daha dikkatli olmanız lazım. Sizin dışınızda gelişebilecek olaylara hazır olmalısınız. Zira ortaklaşa alanda değişebilecek şartlar sizi yeni kararlara itebilir.

AKREP: Kişisel projelerinizi sürdürdüğünüz bu dönemde başarılı işlere imza atıyorsunuz. Enerjinizin yüksek olduğu bu dönemde içinizdeki kuruntulardan kurtulun.

YAY: Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız.

OĞLAK: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle aranızda bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

KOVA: Bugün alacağınız kararlardan dolayı hayatınızda yepyeni bir dönem başlayacak. Yeni teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

BALIK: Aynı anda birçok işi düşünmek yerine tek bir konuyu hedeflemelisiniz. Yakınlarınızın sorunlarına aşırı tepki gösteriyor ve bu yüzden can sıkıcı olaylara neden oluyorsunuz.