17 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizleri ne gibi sürprizler bekliyor?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Kimi zaman koşullar tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir. İkili ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün ümit ettiğiniz şeyler için başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla iletişim içinde olacağınız bir gündesiniz. Öğle saatlerinde duygusal açıdan karmaşık ve yoğun zamanlar geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İletişim yeteneklerinizi doğru kullanmalısınız.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş hayatınızda kendinizi göstermekten çekinmeyeceksiniz. Şartlar sandığınız kadar kolay olmayabilir. İşlerinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Bazı stresler söz konusu. Sorumlu olduğunuz konulara hakim olmanız gereken bir gündesiniz. Üstlerinizle iletişiminiz bugün önem kazanabilir. Akşam saatlerinde sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün kısa yolculuklar dikkat çekebilir. Yeni şeyler keşfetmek için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Olaylara daha geniş açıdan bakacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde değişiklikler meydana gelebilir. Ani kararlar almak için uygun bir günde değilsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün finansal konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Bazı olaylar sizi krize sokabilir. Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde kontrollü olmaya bakın. Sağlığınızı etkileyen durumlardan kaçınmalısınız. Maddi konularda başkalarına bağlandığınızı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde eşinizle birlikte ilgilendiğiniz konular gündeme gelebilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde değiştirmeniz gereken durumlar olabilir. Doğru iletişim yolları bulmak ve dengede kalmak sizi iyi bir noktaya getirebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde başarılı olmak için çaba göstereceksiniz. Akşam saatlerini sakin geçirmek isteyebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Çalışma arkadaşlarınızla ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Öğle saatlerinde yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu durum sizi biraz yorabilir. Kendi özel hayatınızdan feragat etmeniz gerekebilir. Doğru organizasyonlarla bu durumu sakince çözebilirsiniz. Akşam saatinde programlarınızdaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün çocuklarınızla ilgili işlerle fazlasıyla oyalanabilirsiniz. Gereksiz harcamalarınızı kısmalısınız. Hobilerinizle ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Kendinizi yaratıcı bulduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Bazı konularda risk almak için acele etmeyin. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle zaman geçirebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün toprağa ait konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Ailenize zaman ayırmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak için çaba sarf edebilirsiniz. İşlerinizdeki sorumluluklarınız sizi yorabilir. İlişkinizde bazı konuları daha fazla derinleştirme arzusu içinde olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yaptığınız programlarda aksilikler olabilir. Bu konuda kendinizi strese sokmayın. Gün içinde işlerinizde istikrarlı bir süreç izlemeniz zor olabilir. Yeni haberler duyabilirsiniz. Aşk hayatınızda ani kararlar almamaya özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yetkin olduğunuz konularda daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Gelirlerinizi arttırmak için farklı alternatifler arayacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konular üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni işler üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde iletişim tarzınıza özen göstermenizde fayda var.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hassas olduğunuz konularda daha sert bir tutum izleyebilirsiniz. Kendinizi karşı tarafa ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Gün içinde aşk hayatınızda değişimler meydana gelebilir. Akşam saatlerinde keyif aldığınız konularla ilgilenmek sizi rahatlatacaktır.