19 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla olan konularda rahatlamalar olabilir. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkilerinizde gelişmeler olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Çalışma hayatınızla ilgili koşullar sizi biraz yorabilir. İşlerinizle ilgili yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Hayatınızdaki engelleri aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar var. Çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler olabilir. Kendinizi daha rahat ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler olabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün uğraştığınız konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Hobilerinize yönelebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Aşk hayatınızda engelleri açmak isteyebilirsiniz. Kendi yönünüzü netleştirmek için planlar yapabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Evle ilgili harcamalar yapabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelmek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda değişiklik yapabilirsiniz. Gün içinde sanatsal uğraşlar ilginiz çekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ise kendi yönünüzü netleştirmek isteyebilir ve önünüzü görmek için çaba sarf edebilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gündeminizde yeni başlangıçlar olabilir. İş hayatınızda yoğunluğundan sıyrılıp kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte olmak için program yapabilirsiniz. Kişisel imajınızda değişiklik için iyi bir gün.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yön verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizin üzerine düşeceğiniz zamanlar var. Gün içinde imaj değişikliği yapabilirsiniz. İkili ilişkileriniz önem kazanabilir. Kendinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Gün içinde geleceğinizle ilgili planlar yapabilirsiniz. İlişkilerinizi sorgulayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili gizli kalan şeyler ortaya çıkabilir. Kendi iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Ailevi konularda kontrolünüz dışında olaylar gelişebilir. Bazı konulara yenilik getirmelisiniz. Sorumlu olduğunuz işlere yön verebilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde gelecekle ilgili planlarınızla ilgilenmek için zaman yaratabilirsiniz. Sosyal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Arkadaşlarınızla plan yapmak size iyi gelecektir. Sorumlu olduğunuz işlerinizle daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Birkaç konuyla birlikte ilgilenebilirsiniz. Kişisel konularda ani değişiklikler içinde olabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

İş hayatınızla ilgili konularda öngörülü davranmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabilirsiniz. İşlerinize yenilik katabilirsiniz. Bazı konuların netlik kazanması gerekebilir. Üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda harcama yapabilirsiniz. Değişik fikirler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gelecek hayallerinize yeni bakış açısı katabilirsiniz. Uğraştığınız işlerinize yön vermek gelişiminiz için daha iyi olabilir. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar organize edebilirsiniz. Ruhsal konular daha fazla ilginizi çekebilir. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili konularda değişikliğe açıksınız.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün hayatınızda sizi yoran konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Endişe duyduğunuz konular zaman zaman kriz yaratabilir. Gün içinde banka işleriyle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Yeni başlangıçlar için uygun bir gündesiniz.