19 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün neler yapacağınızı erkenden planlamanız sizin için iyi olabilir. Belki bir arkadaşınız sizin yeni fikirlere odaklanmanıza yardımcı olabilir. Sizin de yaratıcı fikirlerinizi ortaya koymanız için iyi bir zaman olabilir.

BOĞA: Sanat ile uğraşarak kendinizi ifade etmeye çalışabilirsiniz. Bu da etrafınızdakiler tarafından övgü bulmanızı sağlayabilir. Patronlarınız tarafından takdir alabilir, destek görebilirsiniz. Kendinize vakit ayırsanız iyi olacak.

İKİZLER: Maddi kaygılar taşıdığınız bir gün. Daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz. Ancak fazla kazanmak isterken bazı kayıplar da yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. İlişkinizde ise sürpriz bir gelişme yaşanabilir.

YENGEÇ: Bugün iletişim konusunda oldukça başarılısınız. Herkesi memnun etme arzunuz sizi mutsuz edebilir dikkat! Karar vermeniz gereken bazı durumlar olabilir iyi düşünüp, karar vermelisiniz.

ASLAN: Bugün enerjiniz oldukça yüksek. İş konusunda girişimci tavrınız patronlarınız tarafından size karşı bir güven uyandırabilir. Ve kendinizi yeni bir projenin içerisinde bulabilirsiniz.

BAŞAK: ugün vereceğiniz kararlar ve yapacağınız eylemler uzun süre sizi etkileyebilir. O yüzden kararlarınızda ve eylemlerinizde bir kere daha düşünmekte fayda var. Dikkatli olmanız gereken bir dönemde olabilirsiniz.

TERAZİ: İşinizle ilgili bazı konularda kararsız ve kaygısız tavırlarınız olumsuz tepkiler alabilir. Kariyerinizle ilgili beklemediğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

AKREP: Bugün çalışma tarzınızla ilgili bir değişiklik yapmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için bulduğunuz yeni çalışma yöntemleri işinizi kolaylaştırabilir. Öte yandan ilişkinizde yaşayacağınız bazı olaylar sizi endişelendirebilir.

YAY: Maddi kaygılar taşıdığınız bir gün. Daha fazla kazanmak isteyebilirsiniz. Ancak fazla kazanmak isterken bazı kayıplar da yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

OĞLAK: İlişkinizde yeni bir döneme giriyorsunuz. İlişkinizde birbirinize olan sevginiz gittikçe artıyor. Hissettiklerinizi partnerinizle kolayca paylaşıyorsunuz. Öte yandan işinizi ihmal ettiğiniz bu süreçte sorumluluklarınızın bilincine varmalısınız.

KOVA: Bugün kendinizle ilgili yeni bir karar alabilirsiniz. Alacağınız bu karar sizi mutlu kılabilir. Ancak bazı kararlar alırken mantıklı olmalı ve gerçekleri göz ardı etmemelisiniz.

BALIK: İş hayatında veriminiz artabilir. Yükselen enerjiniz hayatınıza daha fazla değişim isteğini çekebilir, özellikle maddi açıdan imkânları farklı bir biçimde değerlendirmek için elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz.