2 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün ikili ilişkilerinizde oldukça yoğunsunuz. Karşı taraftan beklediklerinizi kolayca ifade edebilir, duygularınızı ifade etmede sabırsız ve zorlayıcı davranabilirsiniz.

BOĞA: İş hayatınızda artan sorumluluklarınız sizi daha istekli ve azimli yapabilir. İş temponuzun arttığı bu dönemde üzerinizde baskı yaratan düşünce ve duygulardan sıyrılın.

iKiZLER: Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin.

YENGEÇ : Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak.

ASLAN: Gün içerisinde alacağınız bir haberden etkilenebilir, duygusal tepkiler verebilirsiniz. Dikkatinizi dağıtacak bazı gelişmeler yaşayacaksınız.

BAŞAK: Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor.

TERAZİ: İş hayatınızda karşılaşabileceğiniz sorunların kolaylıkla üstesinden geleceksiniz. Başarı size hiç de uzak değil. Biraz daha sabredip hayallerinizden vazgeçmeyin yeter.

AKREP: Hayatınızda size zarar verebilecek, üzecek şeylere tahammülünüz yok. Bu bencilliğiniz aslında size fayda sağlayacak.

YAY: Bulunduğunuz ortamda oldukça popülersiniz. İkili ilişkilerinizde ise iletişim yeteneğiniz oldukça iyi. İş hayatınızda ise bazı konularda desteğe ihtiyacınız olabilir.

OĞLAK: Kaygı ve korkularınızı bir yana bırakmalı ve sakin düşünmeye çalışmalısınız. Her şey sizin kontrolünüzde devam etmeyebilir.

KOVA: Kovaların hareketli olduğu bir gün olacak. Yapmak istediğiniz işlerde eyleme geçebilirsiniz. Başladığınız işleri sonlandıracaksınız.

BALIK: İş görüşmeleri ve anlaşmaları bakımından yararlı bir gün geçirebilirsiniz. Her şey sizin istediğiniz gibi ilerliyor. Fazla duygusal yapınız yüzünden gereğinden fazla alıngansınız.