2 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Kişisel hassasiyetiniz olan konularla ilgilenebilirsiniz. Bedensel sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylara daha fazla önem vermelisiniz. Gün içinde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kendiniz için harcama yapabilirsiniz. İmaj değişikliği yapabilirsiniz. Eğitimle ilgili konular gündeme gelebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri başkalarına öğretmek durumunda kalabilirsiniz. Daha iyi hale getirmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gelecek hayallerinizle ilgili bir konuda harekete geçmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için plan yapabilirsiniz. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Eksik işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Dernekteki işlerinizi toparlama fırsatı bulabilirsiniz. Hayal ettiğiniz işler için girişimde bulunabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün iş hayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. İşlerinizde kadınlardan destek alabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Eğitsel toplantılara katılabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Ticari konularda yardım alabilirsiniz. Sözleşmeler için uygun bir gündesiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Gün içinde ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Eşinizle ilgili konuları çözüme kavuşturabilirsiniz. Birlikte keyif aldığınız planlar yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzu sağlayabileceksiniz. Kendinizi rahat ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ortaklı konuları olumlu şekilde ilerletebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla göz önünde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Detaylar içinde çalışmak sizi yorabilir. Gün içinde sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişiler gündeminizi etkileyebilir. Keyif aldığınız konuları başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Gün içinde keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Kadın arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir. Güzel şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. İşlerinizdeki eksikleri tamamlamak için uygun bir gündesiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Evinizi güzelleştirmek için zaman harcayabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir. Ailevi konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde birden fazla işle uğraşabilirsiniz. Eksik kalan işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınıza önem gösterin. Teknik konuları çözmek için iyi bir gün. Kardeşlerinizle ilgilenebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda çevrenizdeki insanlardan yardım alabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi düzeltmek için yoğun bir tempoya girebilirsiniz. Bazı işleri organize etmek size süre kazandırabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Riskli konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Parasal konular gündeminizi meşgul edebilir.