21 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Gerginliğinizi kontrol altında tutmakta zorlanabilirsiniz. Bu yakın çevrenizle olan ilişkilerinize büyük zararlar verebileceği gibi, ani tepkileriniz sizi de yıpratır.

BOĞA: Girişimlerinizde kazançlı çıkacak, istediğinizi alacaksınız. Diğer yandan duygusal yaşamınızda sorunlarınıza hep kendi açınızdan bakmak partnerinizi yoruyor, size kendini ifade etmekten yorulmuş durumda. 

İKİZLER: Birden fazla işle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu sizi telaşlandırmasın, planlı hareket ederek bu yoğun dönemi de atlatabilirsiniz. 

YENGEÇ: Bugün kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Gideceğiniz yerlerde eğlenebilir, stresinizi atabilirsiniz. Öte yandan gireceğiniz ortamlarda kendinizi ifade edişiniz, tavırlarınız sempati uyandırabilir.

ASLAN: Bugün yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz ortamlar bulabilir, fikirlerinizi açıkça ifade edebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızın harcamalarınız karşısında yetersiz kaldığını düşünebilirsiniz.

BAŞAK: Sevgili Başaklar maddi açıdan biraz sıkıntılı bir dönemden geçiyorsunuz bunu biliyoruz ancak harcamalarınızı da kısıtlamıyorsunuz. Dikkatli olun bizden söylemesi.

TERAZİ: Kafanızı karıştıran sorunları bir kenara almak isteyebilirsiniz. Yeni projeler, farklı fikirler ve atılımlar bugün gündeminizi daha çok meşgul edebilir.

AKREP: Partnerinizle olan ilişkinizde dalgalanmalar olabilir. Karşılıklı olarak özverili davranmanızla bunu da kolaylıkla aşabilirsiniz. Geçmişte yaşadıklarınızı tekrar tekrar gündeme getirmemeye özen gösterin.

YAY: Özgürce söylediğiniz sözler, bugün farklı yönlere çekilebilir. Eğitim konusunda sonuç odaklı beklentileri olanlar bu süreçte beklentilerinin karşılığını alacaklar.

OĞLAK: Rutin işlerinizle uğraşmak canınızı sıksa da işlerinizi bitirmeye çalışın. Sevdiğiniz kişinin sevgi dolu tavırları sizi hiç olmadığı kadar iyi hissettirecek.

KOVA: Ailenize karşı kırıcı tavırlarınıza son vermelisiniz. Bu tutumunuz size ailenizi yıpratıyor. Maddi anlamda kazançlı bir gündesiniz.

BALIK: Güne enerjik bir şekilde başlayacaksınız. Gün boyunca ailenizle birlikte vakit geçirebilir, dışarıya çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiğinizle birlikte evde ya da dışarıda keyifli aktiviteler yapabilirsiniz.