21 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün enerjiniz oldukça yüksek ve neşelisiniz. İşleriniz planladığınız gibi ilerliyor. Artık isteklerinizi belli bir sisteme oturttunuz ve her çabanızın karşılığını alıyorsunuz.

BOĞA: Bugün oldukça sosyal olacaksınız. Katılacağınız ortamlarda gireceğiniz ikili diyaloglarda oldukça etkileyici olacaksınız. Yeni tanıştığınız bazı kişilerden fikirsel destek alabilirsiniz.

iKiZLER: İnsanlarla yaşadığınız iletişim kopukluğu ve olumsuz giden bazı şeyler sizi iyice karamsar yapabilir. Kendinize hakim olun ve olayları akışına bırakın.

YENGEÇ: Bugün kendinizi oldukça moralli hissedeceksiniz. Konuşmalarınız ve tavırlarınızla çevrenizdeki kişileri mutlu edeceksiniz. Ailenizle birlikte geçmişe yönelik konuşmalar yapabilir ve hoşça vakit geçirebilirsiniz.

ASLAN: Bugün gereksiz bir gerginlik içinde olabilirsiniz. Yaşadığınız hayatı, ilişkinizi, işinizi sorgulayabilirsiniz. Bunun sonucunda içinizde bazı istekler uyanabilir.

BAŞAK: Bugün sabırsız ve tez canlı olacaksınız. Gelişmeler karşısında hemen karar vermeyin, olayların olgunlaşmasını bekleyin. Öte yandan beklediğiniz şeylerin gecikmesi kafanızı karıştırabilir.

TERAZİ: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam.

AKREP: Bugün kendinizi güçlü hissediyorsunuz. Çevrenizdekilere karşı anlayışlı ve hoşgörülü olmalısınız. Sevdiğiniz kişiye kendi fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışmayın.

YAY: Bugün işinizle ilgili doğru kararlar alabilirsiniz. Öte yandan ziyaretine gideceğiniz yaşlı büyüklerinizden hayatla ilgili nasihatler alabilirsiniz. İleriye dönük hedeflerinizi belirlediğiniz günlerdesiniz.

OĞLAK: Bu sabah işinize oldukça canlı ve enerjik bir şekilde başlayabilirsiniz. Kendinizi her konuda hazır hissedeceksiniz. Kendinize olan güvenciniz ve inancınız tam.

KOVA: Bugün iletişim kurmada oldukça başarılı olacak, kendinizi gayet güzel şekilde ifade edeceksiniz. Bu durum aşk hayatınızda sevdiğinizle olan iletişiminizde de olumlu olacak.

BALIK: Bugün heyecanlı ve sabırsızsınız. Kendinizi çevrenize karşı en iyi şekilde ifade ediyorsunuz. Yeni insanlarla tanışmak, konuşmak ve yeni şeyler deneyimlemek sizin için çok önemli.