23 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Maddi kaynaklarınızla ilgili istikrarlı bir sürece girmek isteyebilirsiniz. Başarılı olmak için yeteneklerinizi kullanacağınız zamanlar var. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde en iyisini yapmak için uğraşabilirsiniz. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Başkalarıyla yapacağınız görüşmeler daha sonradan işinize yarayabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda güven arayışı içinde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi karmaşık hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlayabileceksiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden stresler yaşayabilirsiniz. Ani tepkilerden uzak durmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Otorite figürleri önem kazanabilir. Duygularınızı fazla göstermek istemeyebilirsiniz. Olayları ön görmekte zorlanabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınızla birlikte program yapmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda otorite figürleriyle ilişkiniz gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat bir gün geçirebilirsiniz. Gün içinde kendinize zaman ayırmayı unutmayın.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

İş hayatınızla ilgili konularda yeniden harekete geçmek için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde alternatif planlar yapabilirsiniz. Bugün göz önünde olmaktan hoşlanacaksınız. Üstlerinizle ilgili konularda dikkatli olmanızda fayda var.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yeni ufuklara açılmak için heveslendiğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Akademik konularda harekete geçebilirsiniz. İnançlarınız konusunda etrafınızdaki kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Uğraştığınız konularda sınırları aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Güven ve istikrar duygusu içinde finansal değişikliklere gidebilirsiniz. Kriz yaratan durumlar sizi gergin kılabilir. Uğraştığınız konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Başkalarına iş hayatınız hakkında daha fazla bilgi vermeniz gerekebilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

İkili ilişkilerinizin ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Bazı olaylara karşı inatçı tavrınızı sergileyebilirsiniz. Gün içinde daha toleranslı davranmanız gereken olaylar yaşanabilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde enerjinizi atmak için spor yapabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde adımlar atmak isteyebilirsiniz. Bugün çalışma arkadaşlarınızla iletişiminiz de büyük önem kazanabilir. Gün içinde sizi yoran yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İdealize ettiğiniz konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınıza yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi daha rahat ifade edeceğiniz yerlerde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde yaratıcılığınızı kullanarak en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinizle yolculuk planları yapmak sizi mutlu edecektir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün ailenizle ilgileneceğiniz olaylar gündeme gelebilir. Duygularınızda güven ve istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Keyif aldığınız şeylere yönelebilirsiniz. Gün içinde iş hayatınızda başkalarıyla çalışma fırsatı yakalayabilirsiniz. Duygularınızı fazla gösteremiyor olabilirsiniz. Dışa dönük aktiviteler sizi daha fazla mutlu edebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gündeminiz hareketli olabilir. Konuşma ve yazışmalardan kaynaklanan gerginlikler yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilgili değişiklikler sizi de etkileyebilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz. Yeni yolculuklar düzenleyeceğiniz bir gündesiniz. Önemli kararlar için uygun bir günde değilsiniz.