24 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: İletişim gücünüzü ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Eski arkadaşlarınıza ulaşabilir, tatil gününüzü onlarla geçirebilirsiniz. İçinizdeki olumsuz dygulardan kurtulmalısınız.

BOĞA: Hedeflerinizi yükseltmelisiniz. Yüksek mevkilerde bulunan insanlardan gelecek destekler alabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantılı konularda yaşanacak sürpriz gelişmeler sizlere yeni kapıları aralayabilir.

İKİZLER: Pişmalık duyduğunuz davranışlarınızı bugün telefi edebilirsiniz. İş ve özel yaşamınızda dengelerin yerine oturmaya başladığı bu süreçte yeteneklerinize güvenin.

YENGEÇ: Bugün oldukça sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Öte yandan kendi işinizle meşgulseniz daha fazla kazanmanın yollarını arayacak ve bu konuda bazı girişimlerde bulunacaksınız.

ASLAN: Bugün oldukça özgürlükçü ve baskıya tahammül edemeyen bir imaj çiziyorsunuz. Alışılmadık ve farklı şeyler yapmak isteyeceksiniz. Duygusal yaşamınızda ise partnerinizle ilgili her konuda oldukça hassas ve duyarlı davranıyorsunuz.

BAŞAK: Bugün bazı ikilemlerde kalmanız olası. Kafanız karışık, nasıl davranmanız gerektiğiniz bilmiyorsunuz ancak olayları müzakere etme yeteneğiniz sayesinde bu durumdan kolayca sıyrılabilirsiniz.

TERAZİ: İsteklerinizle ilgili kafanızda bazı resimler oluşturuyorsunuz ve tükenmez enerjinizle bu resmi çizmek için çabalıyorsunuz. Burada dikkat etmeniz gereken şey akılcı olmaktan uzaklaşmamak olacak. Fazla hayalci davranmayın.

AKREP: Kendinizi saygı çerçevesinde otorite konumundaki kişilere ifade etmeye çalışın. Akşam saatlerinde ise dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.

YAY: Kendinizi geliştirmek, yenilemek arzusundasınız. Ruh haliniz oldukça hareketli olacak, kafanıza estiğinde çıkıp alışveriş yapabilirsiniz. Kendinizi yepyeni bir aşkın ortasında bulmaya ise ramak kaldı.

OĞLAK: bugün doğru yönde hareket etmek, doğru kararları vermek gibi bir sezgisel yetenek sizinle olacak. Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalacak.

KOVA: Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Eğer sizden herhangi bir konuda cevap bekleyen biri varsa ona hemen cevap vermeyin, uygun zamanı beklemek akıllıca bir taktik olacak.

BALIK: Şu sıralar her şeyi kontrol etme hastalığına tutulmuşa benziyorsunuz. Neden çalışma arkadaşlarınızı kendi haline bırakıp, sorumluluklarının bilincine varmalarına izin vermiyorsunuz? Sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var.