24 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

KOÇ: Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Sevdikleriniz sizi destekliyor.

BOĞA: Günlük işlerinizde verdiğiniz çabaların sonuçlarını alamayabilirsiniz. Beklenmedik bazı zorluklar karşınıza çıkabilir. Dikkatinizi işinize vermeli, sahip olduğunuz enerjiyi işinize harcamalısınız.

iKiZLER: Toplumsal konularda sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gün. İlişkilerinizde yaşadığınız olayların birçoğu, sizin özgün ve değişik bakış açısından ileri geliyor. Bugün sevdiğiniz dostlarınızla bir arada olabilir, keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

YENGEÇ: Alışkanlıklarınızı değiştirince zorlukların sizden kaynaklandığını görebilecek duruma geleceksiniz. Önem verdiğiniz kişilerin sizi engellediğini düşünebilir veya olaylar baskı duygusu uyandırabilir. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz.

ASLAN: Disiplinle çalışmanızın karşılığını alacağınız bir dönemde bulunuyorsunuz. Yakaladığınız kariyer fırsatlarını değerlendireceksiniz. Ancak gereksiz güç gösterilerinden kaçınmalısınız. Ailenizle birlikte keyifli aktiviteler yapabilirsiniz.

BAŞAK: Bugün cazibeniz ön planda. Karşı cinsin ilgisini üzerinize çekecek ortamlarda bulunacaksınız. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir gayret içinde olabilirsiniz. Çalışmalarınızı dostlarınız destekleyecek.

TERAZİ: Ailenizle ilgili düşüncelerinizi olumlu aktarımlarınızla ortaya koyuyor ve onların desteğini görüyorsunuz. çinde bulunduğunuz ilişki ve bu ilişkinin geleceği hakkında düşünceler dalabilirsiniz.

AKREP: Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

YAY: Bugün oldukça mantıklısınız. Kolay iletişim kurabileceğiniz kişilerle birlikte olacaksınız. Düşüncelerinizin yeniliklerle pekişeceği bir gün. Ortak iş yapmak bugün size cazip gelebilir.

OĞLAK: Gün boyunca ailenizle çatışabilirsiniz. Dikkatli ve sakin olmalısınız. İş hayatınızda ise dikkatinizi daha çok önemsediğiniz konular üzerine yoğunlaştırmalısınız. İleriye yönelik kalıcı kararlarınızda dikkatli olmalısınız.

KOVA: Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İsteklerinizde bazı uçukluklar var. Kan bağı içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Kendinizi göstermek ve kabul görmek için zorlayıcı tavırlar içinde bulunmayın.

BALIK: Fevri ve aceleci tavrınızı değiştirip daha sakin davranmaya başlayacaksınız. Para kazanmaya veya paranızı daha iyi bir yatırım aracı ile değerlendirmeye odaklanabilirsiniz. Enerjinizi verimli kullanmaya başlayabilirsiniz.