24 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Hayalleriniz doğrultusunda ilerlemek için her yolu deniyorsunuz. Hırslarınız size kazanç sağlayacak. Ummadığınız anda şans kapınızı çalabilir.

BOĞA: Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Aşk hayatınız da ise sürpriz gelişmeler söz konusu.

İKİZLER: Maddi açıdan güzel bir gün geçirebilirsiniz. Kazandıklarınızı mantıklı değerlendirirseniz kazançlı çıkan siz olacaksınız. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

YENGEÇ: Uzun süredir beklediğiniz finansal kaynaklara ulaşabilirsiniz. Evli olan Yengeçler için ev alma gibi konular gündeme gelebilir. Ufak sürprizlere hazırlıklı olun.

ASLAN: İş hayatınızdaki rekabet biraz daha artıyor. Başarmak için daha çok çalışmalısınız. Özel yaşamınızda ise duygularınızı söylemekten çekinmeyin.

BAŞAK: Yeni gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek. Aşk hayatınız ise bu aralar istediğiniz gibi değil.

TERAZİ: Enerjik yapınız yine ön planda. Adını koyamadığınız bir mutluluk yaşıyorsunuz. Karşınıza çıkan insanlardan duyduklarınız sizi mutlu edecek.

AKREP: İş yerinizde sakin günler sizi bekliyor. Maddi anlamda elde ettiğiniz kazançları değerlendirmelisiniz. Sürpriz gelişmeler söz konusu.

YAY: Sanatsal ve yaratıcılığa dayalı işlerinizde farklı oluşumlara açık bir gün geçirebilirsiniz. Kalbiniz boşsa, karşı cinsle iletişiminiz hızlı akacak. Hayatınızdan gitmesi gereken insanlar ise hâlâ çevrenizde.

OĞLAK: Ailevi sorunlar yaşıyorsunuz. Bugün sizi yanlış kararlar verebilirsiniz dikkatli olun. Yanlış karar vermemek adına sağlıklı düşünemeyeceğinizi hissettiğiniz konulardan uzak durmaya bakın.

KOVA: Bugün alacağınız kararlardan dolayı hayatınızda yepyeni bir dönem başlayacak. Yeni teklifleri iyi değerlendirmeniz gerekiyor.

BALIK: Aynı anda birçok işi düşünmek yerine tek bir konuyu hedeflemelisiniz. Yakınlarınızın sorunlarına aşırı tepki gösteriyor ve bu yüzden can sıkıcı olaylara neden oluyorsunuz.