26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün hayatınızda planladığınız şeylerin dışında farklı değişimler yaşanabilir. Bu konularda dikkatli ve tedbirli olmaya çalışın.

BOĞA: Bugün, kariyeriniz aktif olmaya başlıyor. Göz önünde olmak, toplumsal sorumluluklarınıza göre hareket etmek esas olabilir.

iKiZLER: İlişkilerinizin önem taşıdığı bir gün. Ailenizle ilgili konularda derin düşüncelere dalabilir ve kendi kendinize bazı sonuçlara varabilirsiniz. Ancak korumacı tavrınızı abartmamalısınız.

YENGEÇ: Bugün evlilik ve iş ilişkilerinizde kendinizi yük altında hissedebilirsiniz. Bu konulardaki sorumluluklarınızda zorlanabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilirsiniz.

ASLAN: Bugün, dış ortamlarda, hizmete yönelik işlerinizde derin ve duygularınıza yönelik çalışabilirsiniz. İş arkadaşlarınız hayatınızı değiştirecek önemli adımlar atacaksınız.

BAŞAK: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

TERAZİ: Bugün gerçekçi ve sabırlı olmanız gereken bir gün. Olaylara duygusal yaklaşmak size hata yaptırabilir. İş yerinde ise ilişkilerinize belli bir seviye koymanız gerekebilir.

AKREP: Geleceğe dair umut ve planlarınız ön planda. Bunlarla ilgili çevrenizle konuşabilirsiniz. Ailenizle aranızda küçük tartışmalar yaşanabilir.

YAY: Bugün kendinizi çevrenizdeki kişilere ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İç huzurunuz için kendinizle baş başa kalmak, kendi içinizde düşünmek isteyebilirsiniz.

OĞLAK: Duygusal anlamda özel hayatınıza vakit ayırmanız gerekecek. Yoğun geçen, hızlı birkaç günün ardından artık sevdiğiniz ve önemsediğiniz insanlara vakit ayıracaksınız.

KOVA: Yaratıcı fikir ve projelerinizle fark yaratacaksınız. Öte yandan maddi zorluklar çekebileceğiniz bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

BALIK: Sevdiğinizle aranızın iyi olması ve size olan ilgisi keyfinizi yerine getirecek. Ancak bu durum sizi iş hayatınıza odaklanmanızdan alı koyabilir. Dikkatli olun ve işinizi ihmal etmeyin.