26 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

KOÇ: Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin sizi olan davranış şekillerinden farklı anlamlar çıkarmanız mümkün.

BOĞA: Kendinizi aşma konusunda başarılı çalışmalar içindesiniz. Mesleki anlamda sezgilerinizi ustaca kullandığınız için çevrenizden takdir alıyorsunuz. 

İKİZLER: Duygusal yaşantınızla ilgili hareketlenme söz konusu. Bulunduğunuz ortamlarda duygusal etkilenmeler yaşamanız mümkün. Yeni tanışacağınız kişilerle farklı bir elektrik yakalayabilirsiniz. 

YENGEÇ: Sinirlerinize hâkim olmak zor! Enerjiniz yükseldiği için hassaslaşmış da olabilirsiniz. Duygusal anlamda iniş çıkışlarınız, size keyifsiz hissettirebilir. Kendinizi iyi hissetmek için ailenizle vakit geçirmek de güzel bir fikir olabilir.

ASLAN: İş ilişkilerinizde muhataplarınızın değişmesi söz konusu olabilir. Yani eğer anlaşmakta zorlandığınız insanlar varsa, artık onlara katlanmak zorunda kalmayabilirsiniz. 

BAŞAK: Bugün oldukça aktif olacak. Önemli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak kontrollü ve tedbirli olmalısınız.

TERAZİ: İş ve özel hayatınızda fazlasıyla yorulmuş durumdasınız. Alacağınız teklifleri iyice düşünmelisiniz. Öte yandan aile içinde maddi sorunlar olabilir.

AKREP: Aldığınız kararlarda tereddüt etmemelisiniz. Kararlarınızı destekleyen tavırlar sergilemeniz, yapmak istedikleriniz konusunda sizi bir adım öteye götürebilir. Sevdiğiniz iki kişi arasında kalma ihtimaliniz var.

YAY: Siz Yay burçları bazen önünüze çıkan fırsatları görmüyorsunuz. Kendinizi toparlamalı ve şansın sizden yana olduğunu anlamalısınız. Güzel günler yakında.

OĞLAK: Bugünlerde mantık ve duygu ikilemi yaşayabilirsiniz. Bu durum motivasyonunu biraz düşürse de, alacağınız haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özellikle beklediğiniz projelerle ilgili ön çalışmalar yapabilirsiniz.

KOVA: Duygusal olarak yaşadığınız bazı problemler sizi yıpratmış durumda. Her sorunu afanızda fazla büyütüyorsunuz. Kimse sizden önemli değil. Bunun farkında olarak davranın.

BALIK: Bugün duygusal açıdan oldukça duyarlı olacaksınız. Özel hayatınızla sosyal yaşamınızı dengeleme sorununuzu çözeceksiniz.