26 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar alabilirisiniz. İlgilendiğiniz konularda otorite olan kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi ifade etmek için daha fazla çabalayabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle programlar yapabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün endişe duyduğunuz konuların üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Finansal konuları çözüme kavuşturmak için harekete geçebilirsiniz. İlişkilerinizi toparlamak için adımlar atabilirsiniz. İfade etmeye çalıştığınız şeyler yanlış yorumlanabilir. Stres yaptığınız konularda değişimler yaşayabilirsiniz. Sizi bağlayan koşullar oluşabilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Eşinizle ilgili konularda sakinliğinizi korumanız gereken bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı aksilikler çıkabilir. Olayları yönetmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları çalışma arkadaşlarınızla planlayabilirsiniz. Değişen planlar olabilir. İşlerinizde dikkatli olmanız gereken zorluklar yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Çalışma hayatında toparlamanız gereken konular gündeminizi meşgul edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artabilir. Geleceğinizle ilgili yaptığınız planlarda bazı konulara fazla takılabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla paylaşım içinde olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili ani gelişmeler yaşanabilir. Hizmet aldığınız konularda aksamalar olabilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Planlarınızdaki değişiklikler nedeniyle toparlamanız gereken işlere yoğunlaşabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz. Gün içinde başkalarıyla programlar yapabilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Ev hayatınızda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyler için zaman yaratabilirsiniz. Ailenizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız bir gündesiniz. Fikirlerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda fazla idealist davranabilirsiniz. İşlerinizde en iyisini yapmaya çalışacağınız bir gündesiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün zihinsel olarak yorulabilirsiniz. Yazışma ve konuşmalar gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde gelecek yönünde harekete geçebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızı işlerinize dahil edebilirsiniz. Gün içinde yakın çevrenizde değişiklikler olabilir. Yeni haberler alabilirsiniz. Ticari konularda mücadele içinde olabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Parasal konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinizi toparlayabilirsiniz. Bazı konular için mücadele verebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde konuşmalarınıza dikkat edin. Yakın çevrenizdekilerle program yapabilirsiniz. Sosyalleşmek size iyi gelecek. Teknik konulara özen gösterin.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizin fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda alternatif planlar uygulamak isteyebilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı engellenmiş hissedebilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için zaman yaratmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik kısıtlamalar olabilir. Güçlü kişilerden destek almak isteyebilirsiniz. Gün içinde hareketlendirmek istediğiniz işlerde ani değişiklikler olabilir. Olayları sakince değerlendirmenizde fayda var.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün geleceğe yönelik konularda mücadeleci davranabilirsiniz. Aynı iş çevresinde olduğunuz kişilerden yardım alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaştığınız kişilerle farklı bakış açıları içinde olabilirsiniz. Bazı durumların değişim içinde olduğunu fark edebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda değişiklik olabilir. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Gün içinde daha fazla göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için sizden daha bilgili insanlarla görüşebilirsiniz. Düşünsel konular sizi zorlayabilir. Yakın çevreniz ile konuşmalar önem kazanabilir.