27 HAZİRAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

Koç

Cumartesi gününde Koç Burçları hayatlarına herhangi bir şekilde yenilik getirecek birtakım girişimlerde bulunmakta biraz zorlanabilirler. Bugün özellikle çalışma hayatınızda bir ekip ile birlikte çalışıyorsanız bu ekibin bir araya gelerek ortak olarak yapılmakta olan işlere odaklanması her zamankine göre biraz zor olabilir. Bugün aklınıza gelen bir planı hemen ilk elden uygulayarak olumlu bir sonuç almanız tamamıyla mümkün olmayabilir. Bu durum, bu hayattaki hedeflerinizi gerçekleştirmek yönünde birtakım korkular ve kaygılar hissetmenize sebebiyet verebilir. Bugün nedensiz yere gerçekleşiyormuş gibi görünen gecikmeler ve aksaklıklar oldukça doğal karşılanmalıdır. Bugün tüm bu durumların bir olumsuzluğa sebebiyet vermemesi için mümkün olduğunca sakin olmalı ve sakin gözden geçirmelerde bulunmalısınız.


Boğa

Cumartesi gününde Boğa Burçları’nın çalışma hayatları ile alakalı konularda hiyerarşik açıdan konumu kendilerininkinden yukarıda olan kişilerle veya işverenleri ile anlaşmaları her zamanki kadar kolay olmayabilir. Eğer bugün bir iş görüşmesinde bulunacaksanız kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz veya kendinize olan güveninizin azaldığı hissiyatına kapılabilirsiniz. Bugün siz herhangi bir konuda hayatınızda gerçekleşecek olan veya gerçekleştirmek istediğiniz değişimlere kendinizi hazır hissettiğiniz halde henüz gerekli şartlar oluşmadığı için bu değişimin gerçekleşmesi gecikebilir veya aksayabilir. Bugün çalışma hayatınızda işvereniniz veya işverenleriniz, patronunuz veya patronlarınız size yeni ancak yerine getirilmesi zor birtakım görevler verebilirler. Eğer yeterince sabırlı ve çalışkan olabilirseniz bu görevlerin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

İkizler

Cumartesi gününde koşullar İkizler Burçları’nın istedikleri gibi çalışmalarının önüne geçebilir. Bugün verimli bir şekilde çalışmanız diğer günlerde olduğu kadar kolay olmayabilir. Eğer bugün yeni bir yolculuğa çıkmaya yönelik planlarınız varsa veya önemli bir işi yapmaya başlamak istiyorsanız her türlü kriteri ve bileşeni enine boyuna ve titiz bir şekilde düşünmelisiniz. Eğer bugün herhangi bir girişimde bulunmak yerine beklemede kalmak gibi bir imkanınız varsa beklemede kalmayı tercih etmelisiniz sevgili İkizler Burçları. Aksi takdirde beklenmedik şanssızlık durumları ortaya çıkabilir. Diğer bir taraftan bugün daha önceden planlamış olduğunuz bir işi birtakım sebeplerden dolayı uygulamaya koymanız mümkün olamayabilir. Sizin yapmanız gereken tüm bu durumların oldukça doğal ve olağan durumlar olduğunu bilmek ve bu durumları mümkün olduğunca olağan karşılamaktır.


Yengeç

Cumartesi gününde Yengeç Burçları’nın özellikle finansal konularla alakalı olarak yapacakları girişimlerde oldukça dikkatli bir şekilde hareket etmeleri gerekmektedir. Bugün bu girişimlerle alakalı olarak birtakım engellerle veya gecikmelerle karşılaşmanız oldukça doğaldır. Bugün özellikle yakın çevrenizde bulunan insanlarla aranızda gerçekleşecek olan iletişim sırasında birtakım sorunlar yaşayabilirsiniz veya çevrenizde bulunan insanlarla bağlantı kurmakta zorlanabilirsiniz. Veya bugün daha önceden yapmış olduğunuz birtakım girişimler bazı bürokratik engellere takılabilir veya çevrenizde bulunan bazı insanların ihmalkarlıkları veya yavaş hareket etmeleri nedeniyle sizin de işlerinizde birtakım gecikmeler yaşanabilir. Bu gibi durumlarda yapmanız gereken tek şey durumu gözden geçirmek ve eksiklikleri saptamaktır.


Aslan

Cumartesi gününde Aslan Burçları’nın çalışma hayatlarında çevrelerinde bulunan insanlarla kurmuş oldukları iş ortaklıkları, romantik ilişkileri ve yaptıkları yatırımlar alanında her türlü girişimlerini başka bir zamana ertelemeleri ve bu konularla alakalı olarak yapacakları her türlü harekette tedbirli ve dikkatli olmaları gerekecektir. Çünkü bugün bu konularda kendisi ile ilişkide veya iletişimde bulunduğunuz kişilerle aranızda iletişimden kaynaklanan birtakım sorunlar veya anlaşmazlıklar yaşanabilir. Dolayısıyla bugün yapabileceğiniz en iyi şey, herhangi bir girişimde bulunmak yerine düzenlenmesi gereken konulara odaklanarak beklemede kalmak olacaktır sevgili Aslan Burçları. Romantik ilişkinizde ise sevdiğiniz kişinin bugünlerde içerisinde bulunduğu ruhsal durum, sizin ona karşı anlayışlı olmanızı ve ona sevginizi mümkün olduğunca çok göstermenizi gerektirmektedir.


Başak

Cumartesi gününde Başak Burçları’nın bugünlerde üzerinde çalıştıkları konulardaki eksiklerini tamamlamaları gerekmektedir. Bu durum size farklı konulardaki ilerleyişinizin önünde bir engel gibi görünse de aslında halihazırda ilgilendiğiniz konularda kendinizi daha da geliştirmeniz için oldukça önemli bir fırsattır. Dolayısıyla bugün beklemede kalmayı bilmeniz ve hayatınızda yapmayı planladığınız yenilikler açısından mümkün olduğunca sabırlı olmaya gayret etmeniz gerekmektedir. Bu nedenle bugün her şeyden önce çalışma hayatınızla alakalı konularda kendinizden tam olarak emin olamamanın getirdiği tedirginlik ve sıkıntı hissiyatında kurtulmayı hedeflemelisiniz. Bunu yapabilmek için ise bugün gün boyunca her durumda sakin ve mantıklı bir şekilde gözlemlerde bulunmalı ve sorunları gözünüzde büyütmemelisiniz.


Terazi

Cumartesi günü alacakları kararlar açısından sadece kendi isteklerine göre hareket etmeleri veya akıllarına gelen yenilikleri ilk elden hayat geçirmeleri Terazi Burçları için biraz sakıncalı olabilir. Diğer bir taraftan bugün daha önceden verdiğiniz bir kararın üzerinde de değişikliğe gitmekten kaçınmalısınız; çünkü eğer bugün daha önceden vermiş olduğunuz herhangi bir kararın üzerinde herhangi bir değişiklik yaparsanız daha sonradan bu kararın size faydalı olması da pek mümkün olmayabilir. Tüm bunların yanı sıra bugün bu hayatta sizi istediklerinizi yapmaktan alıkoyan engelleyici durumlar veya kendinizi bağımlı hissettiğiniz şeyler veya kişiler gözünüzde iyiden iyiye büyüyebilir. Ancak şunu aklınızdan çıkarmamalısınız: Bugün günlük hayatta karşınıza çıkacak olan ufak tefek sorunlarda sizin herhangi bir yanlışınız yoktur. Bunlar günün doğal getirileridir.


Akrep

Cumartesi gününde Akrep Burçları’nın tüm gün boyunca özellikle romantik ilişkileri ile alakalı meselelerde oldukça bilinçli bir şekilde düşünmeleri gerekmektedir. Bugün eğer özellikle romantik ilişkinizle alakalı herhangi bir konuda herhangi bir problemle karşı karşıya kalırsanız umutsuzluğa kapılmamalı ve dünyanın sizin için sonu gelmiş gibi davranmamalısınız. Çünkü kendinize olan inancınız ve güveniniz ile sabrınız, sizi her türlü olumsuz ve zararlı düşünceden koruyabilecek tek kalkanınızdır. Bugün kendinizi diğer günlere göre oldukça keyifsi hissedebilirsiniz. Bugün hayatınızda yer etmiş olan birtakım meseleleri çözüme kavuşturmaya ve kendinizce birtakım şeyler yapmaya çalıştığınız halde elinizde olmayan nedenlerle önünüze çıkan birtakım engeller nedeniyle istediğiniz adımları atamamak sizi mutsuz edebilir.


Yay

Cumartesi gününde Yay Burçları’nın alanlarında güçlü ve etkin olan kişilerle görüşmeleri, mücadele etmeyi ve risk almayı gerektiren işlere girişmekten kaçınmaları, daha önceden planlamadıkları seyahatlere çıkmamaları, çevrelerinde bulunan insanlara karşı hoşgörüsüz ve esnek olmayan davranışlar sergilememeleri gerekmektedir. Yani kısacası bugün, herhangi bir yeni girişimde bulunmak için uygun bir gün değildir. Bugün hayattaki genel şiarı kendi kurallarına göre ve kendi istediği yaşam tarzı dahilinde hareket etmek olan Yay Burçları, bunu yapabilmek için ihtiyaçları olan özgürlüğü bulmakta biraz güçlük çekebilirler. Bugün eğer herhangi bir sanat dalında yeteneğiniz varsa bu alanda ortaya oldukça güzel ve etkileyici eserler çıkarabilirsiniz sevgili Yay Burçları. Yani bugün soyut dünyaya fazla aşırıya kaçmadan yönelebilirseniz, sizin için olumlu sonuçlar ortaya çıkacaktır.


Oğlak

Cumartesi gününde Oğlak Burçları kendilerini ruhsal ve duygusal anlamda oldukça sakin ve rahat hissedeceklerdir. Ancak bugün daha önceden üzerinde etraflıca düşünmediğiniz konularda herhangi bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Çünkü bugün bu tarz bir girişimde bulunursanız bu girişimin başarılı bir sonuca ulaşması pek mümkün olmayabilir. Ancak eğer sanatsal bir alanla ilgili bir mesleğiniz varsa bugün yapacağınız işlerle ilgili hiçbir pürüz çıkmayacaktır. Hatta bugün bu işleri yaparak kendinizi oldukça rahatlatabilirsiniz sevgili Oğlak Burçları. Ancak bunun yanı sıra bugün eğer hayatınızda bulunan otoritelerle herhangi bir şekilde iletişimde bulunmanız gerekirse bu iletişim sırasında mümkün olduğunca dikkatli olmanız gerekmektedir. Tüm bunların yanı sıra bugün yapacağınız işlerde hata yapmamak için dikkatli olmalısınız.


Kova

Cumartesi gününde Kova Burçları tüm gün boyunca çevrelerinde bulunan insanların duygularına, düşüncelerine ve davranışlarına dikkat edecekler, çevrelerinde bulunan insanlarla empati kuracaklar, iç seslerine ve sezgilerine kulak vererek ellerinden geldiği ölçüde özverili davranışlar sergileyecekler ve egolarının gücünü alt ederek kendilerini rahat, huzurlu ve dingin hissedeceklerdir. Ancak eğer bugün birtakım kararsızlık veya belirsizlik durumları yaşarsanız ve içerisinde bulunduğunuz durumları ve koşulları net bir şekilde göremezseniz kendinizi olayların şöyle bir gerisine çekmenizde ve olup bitenleri gözden geçirmenizde fayda olacaktır sevgili Kova Burçları. Diğer bir taraftan bugün herhangi bir konuda bir karar verirken gereğinden fazla duygusal davranmanız söz konusu olabilir. Dolayısıyla bugün özellikle maddi konularda ihtiyacınız olmadığı sürece kendinizi zorlamamalısınız.


Balık

Cumartesi gününde Balık Burçları’nın özellikle hayatlarına yenilik getirecek her türlü alandaki girişimleriniz gözden geçirmeleri kendi davranışlarını gözlemlemeleri, çevrelerindeki dış dünyayı izlemeleri ve her türlü davranışlarında tedbirli olmayı temel ilke edinmeleri Balık Burçları için oldukça faydalı olacaktır. Bugün yapmayı planladığınız işlerle alakalı olarak birtakım araştırmalarda bulunmanız, yeni bilgiler edinmeniz ve kendinizi duygusal ve ruhsal anlamda rahatlatacak uğraşlarda bulunmanız bugün isin için oldukça önemli olacaktır. Bugün aklınıza eni ve parlak fikirler gelse dahi bu fikirleri uygulamaya koyma işini bir veya birkaç gün ertelemeniz sizin için en mantıklısı olacaktır. Eğer bugün çalışırken yorulursanız kendinize kısa bir mola vererek çalıştığınız ortamdan biraz uzaklaşmalı ve dinlenmelisiniz.