27 ŞUBAT GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün aniden değişen konular sizi mücadele etmeye itebilir. Başlamanız gereken işlerinize sabırsızlık gösterebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi temellendirmek isteyebilirsiniz. Çaba sarf etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Duyusal konularda akıl alabilirsiniz. Yaşanan olaylar güçlenmenize neden olabilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün geleceğinizle ilgili yeni oluşumlar içinde olabilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle olduğunuz yeri sağlamlaştırabilirsiniz. Yeni fikirler anlaşmalar gündeme gelebilir. İşlerinizde güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. Kafanızda olan konuları somutlaştırmak isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili konularda savaşmanız gerekebilir.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün iş yaşamınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Hedeflerinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Yaratıcı olduğunuz konularda daha fazla mücadele edebilirsiniz. Ani değişimlere açıksınız. Sizi değişime sürükleyecek olaylar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle görüşebilirsiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün farklı konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. İstekli olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aile ve iş konuları arasında kontrol etmeniz ve mücadele gerektiren konular olabilir. Sizden daha yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İşlerinizi ilerletmeniz için fırsat yakalayabilirsiniz.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün finansal konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda ani değişiklikler yaşayabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konularda farklı fikirler ortaya çıkabilir. Duygusal bazda kendinizi yorulmuş hissedebilirsiniz. Gücüne inandığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Eşinizle ilgili mücadele gerektiren olaylar yaşanabilir. İşlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Parasal konular için mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni fikirler gündeminizi değiştirebilir. Ortaklı konularda hızlı gelişmeler olabilir. Sizden daha yetkin kişilerle görüşmeleriniz olumlu sonuçlanabilir. Olayları netleştirmeniz gerekebilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün mücadele sonucu gelen kısmetler olabilir. Farkındalık yaşayacağınız bazı olaylar gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Ani gelişen olaylar gündeminizi değiştirebilir. Duygusal olarak yorulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınıza karşı daha sakin olabilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Çocuklarınıza zaman ayırmak size iyi gelebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. İş hayatınızda gelişen gergin olaylar sizi de etkileyebilir. Fikir çatışmalarına girmemeye çalışın. Duygusal olarak etkileneceğiniz durumlar olabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yeni şeyler katabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün ailevi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Emlak işleriyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda değişiklikler olabilir. Bu durum sizi uğraştırabilir. Mücadele verdiğiniz işlerde farklı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Hızlı başlayan bir ilişki olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün eğitim konusu gündeme gelebilir. Planlarınızdaki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Yakın çevrenizle ilgili konularda farkındalığınız artabilir. Keyif aldığınız konulara zaman ayırabilirsiniz. Yeni işlere girişebilirsiniz. Aniden değişen fikirler sizi yeni olaylara yönlendirebilir. Fikirsel çatışmalara girmemeye özen gösterin.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Sağlamlaştırmak istediğiniz konularda yeni fikirler ortaya koyabilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz. Duygusal yönden biraz zorlanabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz işler ön plana çıkabilir. Hassas olduğunuz konuların üzerine gidebilirsiniz. Aşk hayatınızda değişiklikler olabilir. Gün içinde parasal konular daha fazla ön plana çıkabilir. Başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. İşlerinize yenilikler getirebilirsiniz. Farklı düşüncelere de önem vermelisiniz.