28 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım bugün burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor?

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün özellikle sabah saatlerinde duygusal nedenler yüzünden bazı çekişmeler, huzursuzluklar gündeme gelebilir. Ailevi konularda daha objektif olmaya bakın.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün özellikle sabah saatlerinde düşüncelerinizde gereksiz endişelere kapılmamaya bakın. Bakış açınızı yenilemeye çalışın.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün özellikle sabah saatlerinde daha hassas olabilir, destek arayabilirsiniz. Bugünlerde ailevi konularda bitişler, yeni başlangıçlar da var.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün özellikle sabah saatlerinde kendinizi gereksiz yere yıpratmamalısınız. Kişisel açıdan hem bitişler, hem de başlangıçlar var.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün özellikle sabah saatlerinde sizi bağlayan nedenler gündeme gelebilir. Aynı zamanda bugünlerde gizli durumlar da keşfedebilirsiniz.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün özellikle sabah saatlerinde evle ilgili daha çok şey yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal beklentilerinizde aşırılıklara gitmemelisiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün özellikle sabah saatlerinde ailevi işler daha çok gündeme gelebilir. Ortaklaşa konularda aşırı kontrolcü davranmamalısınız.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün özellikle sabah saatlerinde düşüncelerinizi değiştirecek durumlarla karşılaşabilirsiniz. Fikirlerinizde daha esnek olmaya bakın.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün özellikle sabah saatlerinde sizi duıygusal açıdan yoran durumlar olabilir. Bugünlerde ortaklaşa konularda bitirilmesi gereken konular olabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün özellikle sabah saatlerinde eşinizle ya da sevdiklerinizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ortaklaşa konularda daha esnek olmaya bakın.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün özellikle sabah saatlerinde zaman alan işler gündeme gelerek zorluk çıkarabilir. Aynı zamanda düşüncelerinizi olumlu tutmaya bakın.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün özellikle sabah saatlerinde ailevi konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Aynı zamanda zevklerde ve harcamalarda daha dengeli olmaya gayret edin.