3 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bulunduğunuz ortamlarda karşı cinsin üzerinizdeki etkisini siz de fark ediyor fakat belli etmek istemiyorsunuz. Uzun süredir görmek istediğiniz dostlarınızı aramak için uygun fırsatlar yakalayacaksınız.

BOĞA: Sizi motive edecek arkadaşlara ve çevreye ihtiyaç duyacağınız bir gün içindesiniz. Başkalarının hakkınızda söyledikleri çok önemli olurken, siz fikirlerinizi söylerken daha temkinli davranıyorsunuz. 

İKİZLER: Bugün, güçten yana oluşunuzu, destekleyenler olacaktır. Kaynaklarınızı doğru kullandığınız zaman, başarıya ulaşmamanız için hiçbir neden yok.

YENGEÇ:  Kaygılar su yüzüne çıkıyor! İşyerinizde bazı tatsız konuşmaların moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz. Rekabetin olduğu yerlerde başarılar kıskanılır, bunu unutmayın! 
 
ASLAN: Gerçekten ne istediğinizi biliyor musunuz? İşyerinizde isteklerinizin engellemesi, isyan etmenize sebep olabilir. Düşüncelerinizi dile getirirken, geri dönülmez sözler sarf etmemeye çalışmalısınız. 

BAŞAK: Bugünlerde duygularınızın esiri olmadan mantığınızla hareket etmeye çalışmalısınız. Ters giden bir şeylerin olduğunu düşünüyorsanız, rahatlayacağınız bir sürece gireceğinizi müjdeleyebiliriz. 
 
TERAZİ: Merak uyandırmayı ve çözülmeyen bulmaca olmayı seviyorsunuz. Siz çevrenizdekilerle uğraşmaktansa onların sizinle uğraşıyor olması sizin için daha çekici olabilir. 

AKREP: İşinizle ilgili huzursuzlukların söz konusu olduğu bir gün içindesiniz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. 

YAY: Güçlü olmak adına başlattığınız her türlü çalışmaya yürekten inanıyorsunuz. İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Yaşam enerjiniz güçlü ve bu özelliğinizi ikili ilişkilerinize de yansıtacaksınız.

OĞLAK: Maddi konularda başlattığınız olumlu süreç devam ederken, ailenizin istekleri karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Parasal konularda kendinize güveniyor ve yatırımlarınız konusunda hassas davranıyorsunuz. 

KOVA: Güçlü sezgilerinizin daha da yoğunlaşacağı bir gün. Maddi konularda, yeniliklere ihtiyacınız var. Kendinize yeni kazanç kaynakları arayışı içindesiniz. İş görüşmelerin gündeme gelmesiyle, kısa yolculuklar söz konusu olacak. 

BALIK: Fiziksel olarak aktif ve yerinde duramayan bir davranış içindesiniz. Merkür kombinasyon burcunuz Yengeç’te ilerlerken, duygusal yönlerinizi de ortaya çıkarıyor fakat Uranüs’ün etkisiyle anlaşılmaz tavırlar içindesiniz.