30 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

KOÇ: Hafta içinde yaşadığınız bazı sıkıntıları geride bırakıyorsunuz. Yakın bir zamanda taşınma, beraberinde kent dışına bir yolculuk getirebilir.

BOĞA: Maddi zararlara açık olduğunuz bir gün. Özellikle değerli eşyalarınız zarar görebilir. Bazı eşyalarınız siz dikkat etseniz bile başkalarının dikkatsizlikleri yüzünden hasara uğrayabilir dikkat!

iKiZLER: Arkadaş ve dostluktan yana oldukça şanslı olduğunuz günlerdesiniz. Eski bir arkadaşınızdan bir iyilik görebilir, eski dostlukları yeniden canlandırabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise yeni ortamlarda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

YENGEÇ: İş yaşamınızdaki kararlı tutumunuz, uyumsuzluk olarak algılanmıyor, rahat olun. Sınırlı bir ilişkiyi tercih ettiğiniz birinin, ısrarla yakınlaşma isteği size artık itici gelebilir, tavır almaya karar verebilirsiniz.

ASLAN: Detaycı, titiz ruh haliniz gün genelinde devam ediyor. Yakın çevrenizle olumlu ilişkiler içinde olacaksınız ve onlardan destek alabileceksiniz. Önemli anlaşmalar, konuşmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz.

BAŞAK: Yoğun harcamalarınızdan dolayı maddi sıkıntıya girebilir, canınız sıkılabilir. Ailenizden bu konuda uyarılar alabilir da gelebilir.

TERAZİ: Bugün önemli olan bazı şeyleri görmek için ilk adımları atacaksınız. Psıkolojik olarak kendinizi motive etmelisiniz.Karşınızdaki insanla aranızdaki uyumu korumaya çalışın.

AKREP: Bugün gizemli ve çekici görünebilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirme konusunda güçlü ve kararlısınız ve bunu karşınızdakine çok iyi yansıtacaksınız.

YAY: Ulaşmayı düşündüğünüz hedeflere her gün artılar eklemeniz, onları süreç içinde imkansız hale getirebilir. Yeni sapmalarla değişik hedefleri de beklemeye alabilirsiniz.

OĞLAK: Titiz ve her şeyi inceleyen yapınız bugün gün boyunca devam edecek. Sosyal hayat açısından şanslı, bereketli, olumlu geçebilecek bir gündesiniz.

KOVA: İş hayatınızda bugün önemli kontaklar kurabilir, anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak biraz daha fazla çalışmanız ve çaba göstermeniz gerekiyor.

BALIK: Maddi konularla ilgili olarak ailenizle bazı konuşmalar, paylaşımlar yapabilirsiniz. Bugün daha fedakar ve paylaşımcı olmaya çalışmalısınız. Sevdiğiniz kişiye tutkuyla bağlısınız ancak sahiplenici ve kıskanç tavırlar içine girmemelisiniz.