30 MAYIS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

KOÇ: Seyahat ve eğitim konusunda beklenmedik bazı fırsatlar kapınızı çalabilir. Duygu karmaşası yaşadığınız bu günlerde, her şeyi iyi analiz etmek zorundasınız.

BOĞA: Bugün kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Öte yandan sizden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ilgili haberler sizi sevindirebilir.

İKİZLER: İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz.Bugün yaşadığınız bazı problemleri çözmek adına ideal bir gün. Ertelediğiniz iler yüzünden başınız biraz ağrıyabilir.

YENGEÇ: Bugün duygusal olabilirsiniz. Yalnızlık duygusuna kapılarak canınızı sıkmamalısınız. Sevdiğiniz insanların desteği sizi çok rahatlatacak. Onların kıymetini bili.

ASLAN: İş yaşantınızda son günlerde artan başarılarınızla yeniden gündeme geleceksiniz. Yaptığınız işler sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. İstedikten sonra her şey mümkün.

BAŞAK: Başaklar sizin için yeni fırsatlar geliyor. Kariyerinizde şanslı olduğunuz bir süreç. Akşam saatlerinde ise arkadaşlarınızla beraber olmak isteyebilir ve güzel bir organizasyon yapabilirsiniz.

TERAZİ: Haftanın başlamasıyla beraber işleriniz yoğunlaşıyor. Yoğunluk nedeniyle sinirli ve gergin yapınız öne çıkabilir. Hayatta her şey yolunda gitmeyebilir. Sorunlara sakince çözüm bulabilirsiniz.

AKREP: Yeni kararlar alabilir hayatınızda değişiklik yapabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Beklediğiniz haberler sizi mutlu edebilir. Aşk hayatınız boyut değiştirebilir. Maddi anlamda yeni kazançlar elde edeceksiniz.

YAY: Fiziksel açıdan kendinizi biraz yorgun hissedebilirsiniz. Ailenize ve kendinize zaman ayırmanız için ideal bir dönem. Alacağınız haberler içinizi ferahlatacak. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşacaksınız.

OĞLAK: İkili ilişkilerinizde karışıklık ve yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Karşı tarafı iyice dinlemeden karar vermeyin. Tutumlu olmanızda fayda var yoksa zor zamanlar yaşayabilirsiniz. Paranızın kıymetini bilin.

KOVA: Yenilenme dönmine girmiş bulunmaktasınız. Eskileri bir kenara bırakıp yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Dediğim dedik tutumunuz yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Eski arkadaşlarınızla karşılaşabilirsiniz.

BALIK: Yeni ve yaratıcı fikirleriniz sayesinde başarılara imza atabilirsiniz. Tertip ve düzeni sevdiğiniz için işlerinizi kolaylıkla hallediyorsunuz. Aşka zaman ayırmayı unutmayın. Maaşınızda artışla olabilir.