31 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Manevi açıdan biraz yorgun da olsanız da bu akşam eğlenerek bütün yorgunluğunuzu atacaksınız. Sorunlar yaşadığınız kişilerden uzaklaşmak size iyi gelecek.

BOĞA: Olumsuzlukları kendinize çektiğinizin farkında bile değilsiniz. Son günlerde gideceğiniz yerlere geç kaldığınız gibi, yetişemediğiniz randevular insanların gözünde ciddiyetinizi yitirmenize neden olabilir.

İKİZLER: Son günlerde yaşadığınız yoğunluk sizi mutlu ediyor. Yaptığınız görüşmelerin olumlu sonuçlanması özel hayatınıza da yansıyacak.

YENGEÇ: Bugün aile içi ve sosyal ilişkilerinizde dikkatli olmalı, gereksiz gerginlik ve yanlış anlaşılmalara neden olmamalısınız

ASLAN: Yapacağınız anlaşmalar size kazanç sağlayacak. Akıllı adımlar atarak güveniniz yeniden yerine gelecek.

BAŞAK: Bugün aşk konusunda beklemediğiniz tarzda bazı olumlu gelişmeler olabilir. Sürpriz gelişmelere hazır olun.

TERAZİ: Biraz eğlenmeye ve hayatı değişik yanlarından algılamaya ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla ufak bir tatile çıkabilirsiniz.

AKREP: Özel hayatınızda biraz daha dikkatli olmalısınız. Kendi isteklerinize göre vereceğiniz kararlar, özel hayatınızdaki iletişiminizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir.

YAY: Sizden uzakta yaşayan aile bireyleriyle ilgili haberler sizi sevindirebilir. Mutluluğunuzu kıskananlar olabilir.

OĞLAK: Bugün duygularınız karmaşıklaşabilir. Sevdiğiniz kişiyle ilgili bazı düşünceleriniz değişebilir. Olayları değerlendirmek ve kesin bir karar vermek için aceleci davranmayın.

KOVA: Beklediğiniz haberi almanıza çok az zaman kaldı. Biraz daha sabrederseniz hedeflerinize ulaşacaksınız.

BALIK: Büyük meblağlar ödeyeceğiniz durumların içine kendiniz şimdilik sokmayın. Kızgınlığınız, eleştirileriniz, siniriniz aslında hep karşınızdaki insana verdiğiniz değerden kaynaklanıyor.