31 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Bugün uzun vadeli planlarınız için bazı adımlar atabilirsiniz. Ekip çalışmaları yapmak için uygun bir gün. Partnerinizin size karşı duyduğu yoğun hisler karşısında sıkılabilirsiniz.

BOĞA: Kurduğunuz hayalleri gerçekleştirmek için bazı şanslar yakalayabilirsiniz. Kariyerinizde detaycı ve disiplinli yapınızla hata yapmayacaksınız. Partnerinizle aranızdaki anlaşmazlıkları çözmek için onunla konuşmalısınız.

İKİZLER: Duygularınızın karmaşık olduğu ve ne hissedeceğinizi bilemediğiniz bir dönemdesiniz. Bu hassasiyetten bir an evvel sıyrılmaya çalışmalısınız. Zira mantıklı kararlar vermeniz gereken durumlarda hatalar yapabilirsiniz.

YENGEÇ: Kariyerinizde oldukça iddialı ve statü peşinde olduğunuz bir dönem. Başarılı olmak ve adınızdan söz ettirmek istiyorsunuz. Öte yandan sevdiğiniz arkadaşlarınızla birlikte vakit geçirebilir, onlarla güzel paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

ASLAN: Bugün iş hayatınızda biraz zorlanabilirsiniz. Üstlerinizle olan iletişiminizde dikkatli olmalı, alttan alan bir tavır sergilemelisiniz. İş ortamında pasif kalmamaya özen göstermeli, kendinizi ön plana çıkarmalısınız.

BAŞAK: Bugün oldukça sosyalsiniz. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler yapabilirsiniz. İlişkinizde ise geçmişte yaşadığınız bazı sorunlara da çözümler bulacaksınız.

TERAZİ: Bugün sizin için oldukça sakin ve huzurlu geçecek. Emek verdiğiniz, çabaladığınız bazı zorlu işlerinizde başarılı olacak ve rahatlayacaksınız. Gün içerisinde eksikleriniz tamamlayabilir, bazı telafiler yapabilirsiniz.

AKREP: İşinizde varsayımlarla ilerlememelisiniz. Yaptığınız şeyin değerini belirlemeli ve nereye varacağını iyi tespit etmelisiniz. Öte yandan aşk hayatınızdaki bazı sorunları onarmak için çabalayabilirsiniz.

YAY: Bugün düşündüğünüz şeyleri kolayca ifade edeceksiniz. İletişim yeteneğiniz üst düzeyde. İş hayatınızda olaylara bakışınız ve yorumlayışınız oldukça etkileyici ve farklı olacak.

OĞLAK: Bugün oldukça hareketli bir gün geçireceksiniz. Aile içinde yaşanacak bazı olaylar sizi derinden etkileyebilir. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

KOVA: Bugün gerçekçi ve sabırlı olmanız gereken bir gün. Olaylara duygusal yaklaşmak size hata yaptırabilir. İş yerinde ise ilişkilerinize belli bir seviye koymanız gerekebilir.

BALIK: Yapmak istediklerinizi gerçekleştirmek adına büyük bir çaba sarf edebilirsiniz. Ancak iyimser ve olumlu olmaya gayret etmelisiniz. Öte yandan sevdiğiniz kişiye karşı anlayışlı olmalı ve kırıcı sözler sarf etmekten kaçınmalısınız.

TAK