31TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

KOÇ

Bugün iş alanlarınıza yönelik başlayan gününüz hareketli ve hızlı geçebilir. Maddi yönden ve sahip olduklarınız konusunda kendinizi iyi ve şanslı hissedeceksiniz. Bazı iş planlarınız kendi düşünceleriniz ve isteklerinizle uyuşmayabilir.

BOĞA

Hayatınızın eğlenceli alanlarına yoğunlaşmışken, gün içinde iş uğraşılarınız artabilir. Bazı şeylerin yolunda gitmesi sizi endişelendirmesin, yalnızlığın tadını almışken, sosyallik ve diğer insanlarla uğraşmak sizi ufak streslere itebilir.

İKİZLER

Birkaç gündür aileniz veya evinizle ilgili olaylarla uğraşırken, biraz rahatlamaya ihtiyacınız olabilir. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekle şansınız açılacak. Sosyal çevrenizin size sunacağı teklif üzerinizde strese neden olabilir.

YENGEÇ

Hızlı iletişim trafiği bu birkaç gündür sizi yormuşa benziyor. Bunca işiniz arasında yakın çevrenizin ihtiyaçlarıyla ilgilenmek ve üzerinize düşen görevleri yerine getirmek sizi strese sokabilir. Arkadaşlarınızın desteğini hissedeceksiniz.

ASLAN

Yaptığınız iş ne olursa olsun somut adımlarla ilerlemek isteyeceksiniz. Hesaplı davranmak ön plana çıkabilir. Bir tarafta idealleriniz ve soyut alanlara ilgi duymanız, diğer yanda çalışmak durumunda olmanız gün içinde sizi zorlayabilir.

BAŞAK

Bu birkaç gündür yoğunlaştığınız konuların sonuna geldiniz. Değişimlerin farkında olup, bir yandan isterken, diğer yandan sahip olduklarınıza tutunmak isteğiniz garip bir ikilem oluşturuyor. Geleceğinize umutla bakmanın zamanı  

TERAZİ

Bugün nedenini çözemediğiniz bazı olaylar çözüme kavuşacak ve siz hayatı daha neşeli karşılayacaksınız. Sevdiklerinize ayırdığınız vaktinizi ve enerjinizi biraz kendinize yöneltirseniz, kendinizi daha yapıcı bir şekilde ifade edebilirsiniz.

AKREP

Bugün sevdiğiniz arkadaşlarınızla bir arada olabilir ve onların sorunlarıyla uğraşabilirsiniz. Duyacaklarınız ve yaşayacaklarınız bilinçaltınızda sizi yorabilir. Kendi pilinizi şarj edebilmeniz için biraz yalnız kalmaya ihtiyacınız olacak.

YAY

Kariyerinize ve iş alanlarınıza yönelik başlayacak olan gününüz hızlı etkileşimlerle sizi yorabilir. Gün içinde kişisel alanlarınıza vakit ayırmakta zorlanabilirsiniz. Her şey üzerinizde çok çabuk bir baskı oluşturuyor. Biraz rahatlayın.

OĞLAK

Bugün kendinizi sorumlu hissedeceksiniz. Dış ortamlar, seyahat veya eğitime yönelik konular ön planda olacak. Vaktinizi kendinize ve ailenize harcamak isterken, gereksiz insanlarla vakit geçirmeye tahammül edemeyebilirsiniz.

KOVA

Bugünü, ortaklaşa para konularının yoğunluğuyla geçirebilirsiniz. Yapmanız gereken tüm ıvır zıvırlar kafanızı çok meşgul edecek. Hayatın keyfini çıkarmaktan uzak görünüyorsunuz. Başkaları için bir şeyler yapmaya çalışmayın.

BALIK

Sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız bugün hayatınızın merkezinde olabilir. Yakın çevrenizle beraber yapacağınız planlar gününüzü hareketlendirecek. Sorumluluklarınızı bilmenize rağmen, işler istediğiniz gibi gerçekleşmezse sıkılmayın.