4 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle parasal konulara ve birikimlerinize vurgu getiriyor. Ortaklaşa konular üzerinde de durabilirsiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün burcunuzda gerçekleşen dolunay hem ailevi konuları hem de duygusal isteklerinizi gündeme getiriyor. Daha fazla güven arayışı içindesiniz.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün gerçekleşen dolunay üzerinde düşünmeniz gereken hassasiyetlere ve maddi konulara dikkat çekmekte. Sağlığınıza da önem vermelisiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gerçekleşen dolunay, evle, ailenizle ilgili beklentilere ve maddi gelişmelere işaret etmekte. Ailevi planlar ve gelecek ümitler öne çıkmakta.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Bugün gerçekleşen dolunay, hafta sonu olmasına karşın iş ve sorumluluklarla ilgili konulara dikkat çekmekte. Biraz daha esnek olmaya bakmalısınız.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün gerçekleşen dolunay, uzaklarla ilgili konulara ve yolculuklara işaret etmekte. Önemli tamamlanmalar ve sonuçlar olabilir.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün gerçekleşen dolunay, bugünlerde zaman alan işlere ve başkalarına ait durumlara işaret etmekte. Başkalarının parasal durumları ile ilgilenebilirsiniz.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün karşıt burcunuzda gerçekleşen dolunay özellikle evlilik ve ortaklaşa durumlara dikkat çekmekte. Daha sabırlı ve iyi bir dinleyici olmaya bakmalısınız.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

Bugün gerçekleşen dolunay sizi kimi zamanm uğraştırabilecek ama aynı zamanda üretken olabileceğiniz durumlara işaret ediyor. Hizmet vermek gerekebilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Bugün gerçekleşen dolunay, sevdiklerinizle, çocuklarla ilgili konulara işaret etmekte. Aşkta ise istikrar ve güven daha hassas koşullar yaratabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Bugün gerçekleşen dolunay biraz daha çaba göstermeyi ve kararlı davranmayı gerektiriyor. Ev ve ailevi işlerle daha çok ilgilenebilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün gerçekleşen dolunay, düşüncelerinizde daha yaratıcı olabileceğiniz uğraşlar getirmekte. Yaratıcı alanda somut konular üzerinde durabilirsiniz.