4 NİSAN GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ:     Sabah saatlerinde sinirleriniz biraz gergin olabilir fakat bu durum öğlene doğru hafifleyecek ve maddi konularda olumlu gelişmeler yaşanılacak. 
 
BOĞA:   Heyecanlı ve istekli olduğunuz bir gün. Yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşabilirsiniz. Öte yandan iş hayatınızda grup çalışmaları yapabilirsiniz.  
 
iKiZLER:  Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz. 
 
YENGEÇ:   İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz. 
 
ASLAN:   Bugün önceden yapmış olduğunuz bazı planlar üzerine çalışacaksınız. Değişen istekleriniz sizi hırslı bir tavır içerisine sokabilir. Gereksiz kuruntu yapmaktan vazgeçin. 
 
BAŞAK:  Bugün bazı huzursuz edici haberleri ard arda alabilirsiniz. Manevi açıdan bir boşluğa, karamsarlığa düşebilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

TERAZİ: Bugün enerjinizi olumlu yönde kullanabilir, kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Öte yandan sosyal hayatınız hareketleniyor. Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz oldukça yoğun. Karşılaşacağınız bazı olaylar sizi heyecanlandıracak.

AKREP: Bugün elinizdeki işleri sonuçlandırmak adına yoğun bir tempoda çalışabilirsiniz. Kariyerinizde hedeflediğiniz koşulları elde edeceksiniz. 

YAY: Bugün alacağınız haberler yeni düşünceler içerisine girmenize neden olabilir. Aklınıza gelen ilginç fikirleri arkadaşlarınıza anlatabilir, ikna edici ve etkileyici olabilirsiniz. 

OĞLAK: Bugün oldukça iyimsersiniz. Gereksiz risklerden kaçınmalısınız. Özellikle işinizle ilgili konularda dikkatli olmaya gayret edin. Öte yandan eşinizle ya da sevdiğiniz kişiyle aranızda sorunlar olabilir. 

KOVA: İkili ilişkilerinizde yoğun ve zorlayıcı bir dönemden geçiyorsunuz. Bu sebeple gerginliklerden uzak durmalı ve karşınızdaki kişiyi zorlamamalısınız. 

BALIK: Bugün oldukça yoğun olabilirsiniz. İşinizle ilgili bazı konularda gerilebilirsiniz. Sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz dikkat! Bu yüzden işlerinizi iyi organize etmeli ve detaylar konusunda dikkatli olmalısınız.