5 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Maddi açıdan rahatlayacağınız birkaç gün de istediklerinizi yapabilmeniz için iyi bir fırsat olacak. Özel hayatla ilgili karmaşalar konusunda kendinizi fazla sıkmamaya özen gösterin.

BOĞA: Günlük sorunlardan oluşan stresi sevgilinize yansıtabilir, kırıcı olabilirsiniz. İş konusunda bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz.

iKiZLER: Aklınızı karıştıran insanlardan uzak durmalısınız. Yeni başlangıçlar yapmanın tam zamanı. Ummadığınız anda sürpriz bir olayla karşılaşabilirsiniz.

YENGEÇ: İş hayatınızla ilgili planladığını olaylar her an gerçekleşebilir. Arkadaşlarınızla aranızda küçük sorunlar yaşayabilirsiniz.

ASLAN: Düşüncelerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün, size sunulacak teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz.

BAŞAK: Bazı konulardaki tutarsızlıgınız sizi seven insanları oldukca üzüyor. Kişisel anlamda yaptıgınız bu dengesiz davranışların sebibi son zamanlardaki kendinize olan güvensizliginiz.

TERAZİ: Alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Çevre ilişkilerinizin olumsuz etkilenmesini istemiyorsanız, fiziksel enerjinizi sportif olaylarda kullanmamalısınız.

AKREP: Çevrenizdekilerle iletişiminize dikkat edin. Geçmiş bazı olayların çok fazla üzerinde durmanız size zarar verebilir.

YAY: İletişim sorunlarınız yavaş yavaş çözülüyor. Bu durum sizi enerjik ve pozitif hissettirecek. Sorunları kafanızda fazla büyütmeyin.

OĞLAK: Günlerdir yaşadığınız stresli günler yavaş yavaş uzaklaşıyor. Bu durum keyfinizi yerine getirecek. Ailenizde bu gelişmeden oldukça memnun.

KOVA: İş yaşamınızda, son derece dediğim dedik bir yetkiliyle sorun yaşıyorsunuz. Bu egemen tavrına karşı size verdiği değer elinizi kolunuzu bağlıyor.

BALIK: Kendinize zaman ayırmalı ve tatilin keyfini çıkarmalısınız.Ailenizle beraber olmak size iyi gelecek. Maddi anlamda olumlu gelişmeler söz konusu.