5 KASIM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün çalışma arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken zamanlar var. Öğleden sonra aldığınız sorumlulukların sizi kısıtladığınız hissedebilirsiniz. İyi bir iletişimle üstesinden gelebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular size rahatsızlık verebilir.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yaptığınız işlerde kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Aşk hayatınızla gündeminizi oluşturabilir. Güzel olan şeyler için harcama yapmak isteyebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenmek için uygun zamanlar var. Kendinizi şanslı hissedebilirsiniz. İş hayatınızdaki konulara daha detaycı yaklaşabilirsiniz. Düzenli olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır.

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Bugün eve ait konular gündeminizi meşgul edebilir. Ailevi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişte kalan konularla tekrar ilgileneceğiniz zamanlar var. Gün içinde duygusal konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar sayesinde rahatlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işler daha karışık hal alabilir.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Bugün gündeminiz hareketlenebilir. Yazışma ve konuşmaların yoğunlaştığı zamanlar içindesiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Ev hayatınızla ilgileneceğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. İşleriniz geç saatlere bırakmamaya özen gösterin.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos)

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmelerle ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi ortaya koyarsanız çok daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz. Çalışma hayatınızda düzenli olmanız gerekebilir. İşlerinizde detaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İşlerinizdeki sıkışıklıklar keyfinizi kaçırabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül)

Gün içinde bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Teknik konulara yönelebilirsiniz.

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim)

Bugün bilemediğiniz konular yüzünden kayıplar yaşayabilirsiniz. Gizli kalan konulara karşı kabullenme içinde olacağınız zamanlar içindesiniz. İçsel süreçler yaşayabilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İşleriniz bürokratik engellere takılabilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Sabırlı olmaya özen gösterin.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım )

Bugün sosyal gruplarda olmaktan hoşlanacağınız zamanlar var. Gelecek beklentileriniz için yeni hedefler koymak isteyebilirsiniz. Gün içinde önünüze çıkan engeller keyfinizi kaçırabilir. Uğraştığınız işleri bozup tekrar yapmak isteyebilirsiniz. Acele karar vermemeye çalışın. Teknik konular üzerinde çalışabilirsiniz.

YAY (23 Kasım-21 Aralık)

İş hayatınızla ilgili gelişmelerle ilgileneceğiniz zamanlar içindesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için yeni planlar yapabilirsiniz. İlerlemek için kendinizde yüksek motivasyon hissedebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili mevzularda daha dikkatli olmanızda fayda var. Annenizi gün içinde ihmal etmemeye çalışın. Öğlen saatlerinde sorumluluklarınız artabilir.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak)

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Bugün farklı konuların üzerine eğilebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız planlarda zorlanabilirsiniz. Bazı konuları gözden geçirmenizde fayda var. Hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda yönünüzü netleştirmek isteyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde olayları net göremeyebilirsiniz.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat)

Korku ve endişe duyduğunuz konular gündeminize gelebilir. Ortak para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Finansal işlerinizde dikkatli olmanız gereken zamanlar içindesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın sizi kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda daha fazla iletişim içinde olmak olayları netleştirebilir.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart)

Bugün eşinizle ilgili konular gündeminizi belirleyebilir. Aranızdaki bazı konular çözümsüz kalabilir. İkili ilişkileriniz nedeniyle sorumluluklar yüklendiğinizi hissedebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilirseniz, olayları çözebilirsiniz. Denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde olayları net görmekte zorlanabilirsiniz.