7 TEMMUZ GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor

Koç Burçları ve yükselen burçları Koç Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Koç Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; İçerisinde bulunduğumuz bu Salı gününde Koç Burçları’nın toplumsal hayat içerisinde çevrelerindeki insanlarla aralarında kuracakları her türlü iletişimde sözel hâkimiyetleri ve ifade güçleri oldukça yüksektir. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren ilgilendiğiniz konularda bilgi toplamak ve bu konularla ilgili araştırma yapmak sizin için oldukça önemli olacaktır ve bu konularda karşınıza çıkan fırsatlar da size oldukça yardımcı olacaktır. Dolayısıyla bugün siz sıradan ve rutin işlerle meşgul olmak istemiyorsunuz ve her türlü konuda belirli bir düzeyin üzerini hedefleyerek hareket ediyorsunuz. Bu nedenle karşınıza çıkan ve hâlihazırda tamamlanmış birtakım işlerden de yeterince tatmin olmamanız oldukça mümkündür. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren romantik ilişkinizle alakalı konularda mümkün olduğunca akıllıca hareket etmeniz gerekiyor.


Boğa Burçları ve yükselen burçları Boğa Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Boğa Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Salı gününde Boğa Burçları kendilerini biraz yalnız hissedebilirler ve özellikle sabahın erken saatlerinden başlayarak kendilerini sevecek, koruyacak ve kollayacak birinin varlığına ihtiyaç duyabilirler. Çünkü içinizde bir yerlerde bu tarz bir sevgiye olan bir alışkanlık var ve bu alışkanlığın yerinin doldurulmasına ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunun olamayışı ise sizi oldukça hüzünlendiriyor çünkü sizin ihtiyacınız olan şey böle birinin varlığı ve bu kişiye içinizden geçenleri uzun uzun anlatmak, içinizi dökmek. Ancak bunu yalnız başınıza yapmanız veya içinizden geçenleri duvarlara anlatmanız imkânsız. Bu nedenle bugün kimi Boğa Burçları bu ihtiyaçlarını kendilerini çalışma hayatlarının temposuna kaptırarak giderme yolunu tercih edebilirler. Ancak özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde zihninizi rahatlatmaya çalışmalı ve dinlenmeye odaklanmalısınız.


İkizler Burçları ve yükselen burçları ikizler Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı ikizler Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Bu Salı günü İkizler Burçları’nın diğer her şeyden önce en yüzeyde duran sorunları çözmeleri gerekmektedir. Zaman zaman hayatın karşınıza çıkardığı koşullar öylesine zorlu olabilir ki, mutlak surette bir başka kişinin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Çözmeniz gereken birtakım sorunlarınız olduğuna göre bu destek sizin için elbette oldukça önemli olacaktır. Eğer böyle bir durum içerisindeyseniz ve sağlam temler üzerine inşa edilmiş ve güven duygusunu içerisinde çokça muhafaza eden bir romantik ilişkiniz varsa, sevdiğiniz kişi ile birbirinize çok daha fazla yakınlaşabilir ve birbirinize manevi anlamda son derece iyi bir şekilde destek olabilirsiniz. Bu sayede cesur olmanız ve ileriye yönelik adımlar atmanız da oldukça kolaylaşacaktır. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren yaratıcılığınızın doruklarında olacaksınız sevgili İkizler Burçları. Bu yaratıcılığı değerlendirmek ise elbette sizin elinizde.


Yengeç Burçları ve yükselen burçları Yengeç Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Yengeç günlük burç yorumu şu şekilde; Salı gününde Yengeç Burçları’nın özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren kendilerini rahatlatmaya ve huzur bulmaya oldukça ihtiyaçları olacaktır. Çünkü bugün itibariyle hayatın sadece çalışmaktan, didinmekten ve zorlanmaktan ibaret olmadığını anlayacak, zaman zaman kendinize nefes alacak birtakım boşluklar tanımaya da önem vermeye başlayacaksınız. Bunu yeni bir spor dalını denemeye başlayarak veya yeni bir diyet biçimini benimseyerek yapmanız mümkün. Ancak öncelikle bunu gerçekten ne kadar istediğinizi kendinize sormanız gerekiyor sevgili Yengeç Burçları. Aksi takdirde gelip geçici bir heves için zamanınızı boşa harcamanız gibi bir risk de söz konusu olabilir. Bugün özellikle akşam saatler itibariyle ruhsal dünyanızdaki zenginlikleri dış dünyaya yansıtabilir ve böylece çevrenizdeki insanların da ruhuna hitap edebilirsiniz.


Aslan Burçları ve yükselen burçları Aslan Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Aslan Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Aslan Burçları bu Salı gününe oldukça güçlü bir yaşam sevinci hissi içerisinde uyanacaklardır. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren kendinizden ve hayattan hiçbir kuşku duymaksızın tüm yaşamı sevgiyle kucaklayacaksınız. Bu durum, sevdiğiniz kişileri ve sizin için önem arz eden değerleri korumanız altına almanıza ve bu kişiler ile bu değerleri her koşulda ve her durumda ne pahasına olursa olsun savunmanıza neden olabilir. Çünkü dışarıdan gelecek olan etkiler ne denli sert ve yıkıcı olursa olsun bu değerlerin ve bu kişilerin sizin için son derece önemli olduğunu ve her zaman da bu derece önemli olacağını biliyorsunuz ve aksi şekilde davranmaya ise hiçbir şekilde niyetli değilsiniz. Bugün özellikle akşam saatlerinde çevrenizdeki insanlarla aranızdaki iletişimde sözleriniz ve davranışlarınız oldukça uyumlu bir bütün oluşturacaktır ve bu durum ifade gücünüzü arttıracaktır.


Başak Burçları ve yükselen burçları Başak Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Başak Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Başak Burçları bu Salı günü sabahın erken saatlerinden itibaren hayata karşı oldukça satirik bir tavır takınacaklardır. Bugün eğer aklınıza yatmayan herhangi bir durumla karşılaşırsanız veya sinirinizi bozacak bir durumla karşı karşıya kalırsanız bu durumlarla mücadele etme biçiminiz bu durumları alaya almak olacaktır sevgili Başak Burçları. Çünkü siz sıkıntılarınızı ne kadar alaya alırsanız bu sıkıntıların sizi rahatsız etmekten o kadar uzak kalacağını düşünüyorsunuz. Ancak zaman zaman içinizden gelen bir ses size yanıldığınızı fısıldayabilir fakat siz bu sesi duymazdan geleceksiniz. Bugün özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren sevdiğiniz kişi ile hayattaki ortak amaçlarınıza yönelik olarak hareket etmeniz ilişkinize oldukça iyi gelebilir. Bireysel davranmaktansa her durumda her şeyden önce kolektif düşünmek sizi birbirinize daha çok yaklaştıracak. Ancak bu durum tabii ki egolarınızı yenmeniz durumunda geçerli.


Terazi Burçları ve yükselen burçları Terazi Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Terazi Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Bu Salı günü Terazi burçları sabahın erken saatlerinden itibaren hayatta gördükleri güzellikleri dile getirmek konusunda çevrelerine karşı oldukça cömert davranacaklardır. Ancak bu tavrınızın temelinde bir miktar kinaye de yatıyor olabilir. Örneğin çevrenizdeki insanların birtakım şeyleri sizin istediğiniz kadar güzel yapmalarını sağlamak için onlara gördüğünüz her türlü güzelliği abartılı bir şekilde göstermeye çalışıyor olabilirsiniz. Ya da bu davranışınız sadece daha güzel bir dünyada yaşamak gibi masum bir isteğinizin dışa vurumu olabilir. Bugün çevrenizdeki insanlar üzerinde etkili olmanız diğer günlere göre oldukça kolay olacaktır. Terazi Burçları’na has etkileyici tavırlarınızla girdiğiniz her ortamda çevrenizdeki insanların ilgisini ve beğenisini üzerinizde toplayabilirsiniz. Hatta bu ilgi ve beğeni öyle bir boyuta ulaşabilir ki çevrenizdeki insanlar sizi kendilerine örnek alabilirle ve hatta taklit etmeye kalkışabilirler. Ancak bu taklit, kesinlikle kötü niyetli bir taklit değildir. Sadece bu insanların beğenisine ve takdirine dayanmaktadır.


Akrep Burçları ve yükselen burçları Akrep Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Akrep Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Akrep Burçları bu Salı günü özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren çevrelerindeki insanlar ile cömert ve oldukça iyi niyetli bir paylaşım içerisinde olacaklardır. Ancak bu durum elbette kendi çıkarlarınızı göz ardı etmeniz gerektiği anlamına da gelmiyor. Çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunurken bir yandan da kendi hedeflerinizin farkında olmalı ve bu hedeflerinizi gerçekleştirebilmeniz yönünde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Çünkü zaman zaman sizin iyi niyetliliğiniz çevrenizdeki insanlar tarafından kullanılmaya kalkışılabilir ve bu durum da sizin hedeflerinizi gerçekleştirememenize sebebiyet verebilir. Dolayısıyla çevrenizdeki insanlarla paylaşımda bulunurken kime nasıl davranmanız gerektiğini çok iyi bir şekilde belirlemeniz gerekmektedir sevgili Akrep Burçları. Bugün özellikle akşam saatlerinde cesaretiniz ve kendinize olan güveniniz adeta tavan yapacak.


Yay Burçları ve yükselen burçları Yay Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Yay Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Yay Burçları bugün özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren çevrelerinde bulunan insanlarla, özellikle de kendileri için büyük önem arz eden ve hayatlarında önemli birer yere sahip olan kişilerle olan konuşmalarında ifadelerine oldukça dikkat etmelidirler. Çünkü bugün hayatınızda bulunan bu kişiler size karşı biraz alıngan tavırlar sergileyebilirler ve zaman zaman size karşı biraz sitemkâr davranabilirler. Belki bu durum sizin sabrınızı biraz taşırabilir ve kendi kendinize bu insanların bu şekilde davranmalarının hiç gereği olmadığını düşünebilirsiniz; ancak yine de biraz sabırlı olmaya özen göstermeli ve çevrenizdeki bu sizin için önem arz eden insanların gönüllerini almaya gayret etmelisiniz. Özellikle de bu durum yaşı sizinkinden büyük olan yakınlarınız için geçerli olacaktır. Bugün özellikle akşam saatlerinden itibaren enerjiniz oldukça artacak. Arkadaşlarınızla keyifli bir akşam geçirebilirsiniz.


Oğlak Burçları ve yükselen burçları Oğlak Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Oğlak Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Bu Salı günü Oğlak Burçları özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren hayatlarında yaşamakta oldukları tüm ilişkileri ile ilgili bir muhasebe içerisine girebilirler. Bugün özellikle bu saatlerden itibaren bu ilişkilerin büyük bir kısmının bağımlılıktan kaynaklanan veya sadece alışkanlıktan dolayı mecburen sürdürülen veya başka seçenek olmadığı düşünülerek ister istemez mecburen katlanılan ilişkiler olduğunu düşünebilirsiniz. Bu durum sizi bir çeşit boşluk hissiyatının içerisine sürükleyebilir. Ancak diğer bir taraftan içinizden bir ses de aslında biraz daha yüzeysel düşünmeniz gerektiğini ve kendinizi rahatlatmanızın sizin için en iyisi olacağını size fısıldıyor olabilir sevgili Oğlak Burçları. Ancak sizin asıl yapmanız gereken elbette gerçekçi bir şekilde düşünmek ve ona göre davranmak olmalıdır. Her şeyden önce kendi kişiliğinize olan saygınızın önemli olduğunu unutmamalısınız.


Kova Burçları ve yükselen burçları Kova Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Kova Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Bu Salı günü Kova Burçları özellikle sabahın erken saatleri itibariyle hedefleri üzerine olan düşüncelerini oldukça yoğunlaştırabilirler ve hedeflerine ulaşmaları için ihtiyaçları olan en temel şeylerin ne olduğu üzerine düşünebilirler. Bu hedefleriniz çalışma hayatınız, finansal durumunuz veya romantik ilişkinizle ilgili hedefler olabilir. Ancak bu hedeflerine ne ile alakalı olduğundan bağımsız olarak yapmanız gereken şey, izlemeniz gereken en doğru yolu bulmaya çalışmaktır. Bugün sabahın daha geç saatlerinden itibaren ise hayata yaklaşım biçiminizdeki esprili tavırlarınız ve enerjik davranışlarınızla çevrenizdeki insanların ilgisini üzerinizde toplayacaksınız ve bu sayede kendiniz de bu durumdan ruhsal bir tatmin sağlayacaksınız. Bunun yanı sıra kendinizi ifade ediş biçiminiz de oldukça özgür ve rahat olduğu için iletişimde de hiçbir sorun yaşamayacak ve isteklerinizi elde edebileceksiniz.


Balık Burçları ve yükselen burçları Balık Burcu olanlar, 07 Temmuz 2015 Salı Balık Burcu günlük burç yorumu şu şekilde; Bu Salı günü Balık Burçları özellikle sabahın erken saatlerinden itibaren romantik ilişkilerine ve sevdikleri kişiye olan bağlılıklarında önemli bir artış hissedebilirler. Ancak diğer bir yandan da size ve düşünce tarzınıza hiç uymayan birtakım durumlar size biraz sıkıntı verebilir fakat umudunuzu kaybetmemenizi sağlayacak durumlar da hiç az değildir. Sizin aklınıza takılan tek şeyi yerine oturamamış birtakım şartların olması. Bugün sabahın biraz daha geç saatlerinden itibaren ise sizin için önemli olacak konular daha çok istekleriniz alanına doğru kayacaktır. Bu saatler itibariyle çevrenizdeki insanlara karşı isteklerinizi dile getirmek isteyebilir, çevrenizdeki insanlar üzerindeki hâkimiyetinizin daha güçlü olmasını isteyebilirsiniz. Ancak yine de zaman zaman dış dünyanın koşullarına göre davranmanız her şeyden daha önemli olabilir. Sabrı elden bırakmadığınız sürece bu süreç hiç de zor olmayacaktır.