8 AĞUSTOS GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: İlişkileriniz bugün gündemde. Meydana gelen sürpriz gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Aşk hayatınızda yenilik arzusu içerisinde olabilirsiniz. Duygusal yaşamanızda karşılaşacağınız sürpriz gelişmeler sizi havaya sokabilir.

BOĞA: Yaşayacağınız bazı olaylar sizi harekete geçirebilir. Partnerinize isteklerinizi açık şekilde anlatabilir ve aranızdaki ilişkiyi güçlendirebilirsiniz. Öte yandan aile içinde çıkabilecek bazı sorunlar sizi huzursuz ediyor.

İKİZLER: Bugün sizi mutlu eden şeylerle uğraşacaksınız. Aşk hayatınız ön planda olacak ve sevdiğiniz kişiyle gün boyu iletişim halinde olacaksınız. Yaratıcı çalışmalarınız dikkat çekiyor.

YENGEÇ: Bugün hayal gücünüzü kullanacağınız bazı durumlar ortaya çıkabilir. İçinde bulunduğunuz karamsar duygulardan sıyrılarak yaratıcı çalışmalara imza atacaksınız.

ASLAN: Bugün içinde bulunduğunuz karmaşık düşüncelerden sıyrılacak ve problemlerinize yaratıcı çözümler üreteceksiniz. Ancak aşırı hırslı tavırlardan kaçınmanız gerekiyor.

BAŞAK: İsteklerinizin arttığı bir dönem. İsteklerinizi gerçekleştirmek adına sabırsız olabilir ve bir an evvel harekete geçmek isteyebilirsiniz. Dikkatinizi toplamalı ve sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

TERAZİ: Bugün kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde gideceğiniz bir ortamda beklenmedik bir durum karşısında zor durumda kalabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise kendinizi baskı altında hissedebilir ve ilişkinizde sıkılabilirsiniz.

AKREP: Başkalarının çıkarlarını kendinizinkiler kadar korumayı başarabilirseniz, İlişkinizde oluşan sorunları da her iki tarafın açısından değerlendirmelisiniz. Sağlığınıza özen gösterin

YAY: Birilerine güvenme ihtiyacı duyabilirsiniz ancak güven duyduğunuz kişiye güvenilirliği konusunda dikkat edin. Partneriniz ona kendinizle ilgili sorunları anlatmadığınız için size gücenebilir. En yakınınızdaki kişi olamamaktan duyduğu kızgınlığı dillendirebilir

OĞLAK: Gün boyunca yakınlarınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkileriniz giderek hareketli bir hal alıyor. İlişkinizde ise farklı ve yoğun istekler içerisine gireceksiniz. Bu konuda olumlu gelişmeler yaşamak sizi oldukça mutlu edecek.

KOVA: Bugün düşünceleriniz dağınık olduğu için bazı olayları yanlış değerlendirebilir, önemli ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Fevri davranmayın. Öte yandan aşk arzunuzun artması sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak hale getirecek.

BALIK: Kişisel bazı konulara odaklanmış durumdasınız. İş hayatınızda yoğun bir tempoda çalışabilir ve sevdiklerinize vakit ayıramayabilirsiniz. Fazla sorumluluk almanız sizde gerginliklere neden olabilir dikkat!