8 ARALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...

KOÇ: Sorunlara çözüm bulmak yerine onları gözardı ediyorsunuz. Şimdi çözmezseniz ileride daha da büyüyebilir. Sağlığınızla ilgili sorunlar çözülüyor.

BOĞA: Maddi anlamda kazandıklarınız sayesinde keyfiniz yerine gelecek. Yapacağınız işlerde kazançlı olan siz olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

İKİZLER: Sorumluluklarınızın farkına varmalısınız. Siz üstüne düşmedikçe işin içinden çıkamayabilirsiniz. İlişkinizle ilgili kafanızda soru işaretleri olabilir.

YENGEÇ: Kazandıklarınızı biriktirmek isteyebilir ve yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Yatırım yapmak için acele hareket etmeyin ve birkaç gün geçmesini bekleyin.

ASLAN: Aile büyüklerinden sürpriz hediyeler alabilir. Uzun süredir istediğiniz şeye kavuşabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha çok vakit geçirmek isteyeceksiniz. Kısa süreli tatiller söz konusu.

BAŞAK: Biraz tatil keyfinizi yerine getirebilir. Kendinize gelmek için iyi bir fırsat olabilir. Girdiğiniz ortamlarda sürekli peşinizde olan biri olabilir. Ona bir şans vermelisiniz.

TERAZİ: Bencil olmaktan vazgeçmelisiniz yoksa bu durum sizi zor duruma sokabilir. Başka insanların haklarına da saygı duymalısınız. Aileniz bu durumdan biraz şikayetçi.

AKREP: Maddi konularda dikkatli olmanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Yaptığınız düşüncesiz harcamalar yüzünden sıkıntı çekebilirsiniz. Kafanızı kurcalayan olaylar karşısında ne yapacağınızı bilemesenizde sakin tutumunuzu sürdürmelisiniz.

YAY: Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durum iş hayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınız iş yok.

OĞLAK: İş arkadaşlarınızla fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Bir iş seyahati veya projede bazı aksilikler ve güç çekişmeleri yaşayabilirsiniz.

KOVA: Aile ile olan ilişkileriniz önemini bugünde koruyor. Onlara karşı olan tavrınızda, söylediklerinizde dikkatli olmalısınız. Aile içinde birbirinizle olan bağlarınızı sorgulayabilirsiniz.

BALIK: Bugün size her şey sıradan ve son derece tatsız gelebilir. Sizde takıntı haline gelmiş fikirlerden, eskimiş ve size engel olan duygusal ilişkilerden kurtulabilir, hepsinin üzerine bir sünger çekebilirsiniz.