8 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMUNUZ

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor..

KOÇ: Sıkışıklık yaşadığınız bir konuda size yardım etmek isteyen iş arkadaşlarınızın desteğini kabul edebilirsiniz. Bugün önemli bir görüşmeniz var. Bu görüşmeye biraz hazırlıksız yakalanacaksınız.

BOĞA: İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok yerinde taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor. Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız, ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. 

iKiZLER:  Sahip olduğunuz şeyler üzerine kafa yorabilirsiniz. Öte yandan ilişkinizin gidişatı sizi mutlu edebilir ve partnerinize daha çok bağlanabilirsiniz. 
 
YENGEÇ:   İlişkiler açısından oldukça güzel açılara sahipsiniz. Yeni ortamlara girebilir, Yeni dostluklar kurabilirsiniz. Arkadaş toplantları organize edip hoş vakit geçirebilirsiniz. 

ASLAN: Eşinizin para durumuyla ilgili konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda dikkatli olmalısınız.

BAŞAK: Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Fırsatları iyi değerlendirin.

TERAZİ: Dışarıdan hiçbir olumsuzluğu kafanıza takmıyor gibi görünseniz de iç dünyanızda fırtınalar kopuyor. Biten ilişkinizin izlerini tamamen hayatınızdan silmek istiyorken, Çarşamba günü gelecek bir haberle geçmişle ilgili anılar tekrar canlanabilir. 
 
AKREP: Partnerinizin yoğun iş temposuna biraz daha sabır göstermelisiniz. Bu dönemde yeni insanlarla tanışmak, onların merak ettiği konular hakkında konuşmalar yapmak hoşunuza gidecek. 

YAY: Çevrenizdeki kişilere karşı tutumunuz oldukça mesafeli. Duygularınızı kısıtlıyor ve renginizi belli etmek istemiyorsunuz. Maddi konularda yeni gelişmeler olabilir. Dikkatli ve sabırlı olmalısınız. 

OĞLAK: Geleceğe yönelik beklentilerinizin arttığı bir dönemde bulunuyorsunuz. İş hayatınızda üzerinizdeki sorumluluklardan bunalmış olabilirsiniz. Buna rağmen hedeflerinize ulaşma konusunda emin adımlarla ilerliyorsunuz.

KOVA: Fikir dağınıklığı yaşasanız bile, olaylara anında müdahale edebilecek işlek bir zekaya sahipsiniz. Bugün,bir çok fırsatı bir arada yakalayabilir ve yaşamınızı zenginleştirecek kaynakları bulabilirsiniz. 

BALIK: Yalnızlık sizin için çok önemli bir duygu. Bugün katılacağınız toplantılarda kalabalık ortamlar sizi sıkabilir. Bugün Ay'ın konumu, duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir.