ACI HABERİ GELDİ...

ACI HABERİ GELDİ...

Yılmazköy-Çamlıbel anayolunda meydana gelen kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki Kübra Bursalı hayatını kaybetti.

Yılmazköy-Çamlıbel anayolunda geçtiğimiz cuma günü iki aracın yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki Kübra Bursalı, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Ağır yaralı olarak kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde müşahede altında tutulan Kübra Bursalı, saat 19.30 sıralarında yaşam savaşını kaybederek hayata gözlerini yumdu.
Üzücü haberi alan aile yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Kübra Bursalı’nın kesin ölüm nedeni bugün yapılacak otopsinin ardından belli olacak.
Aslen İstanbullu olan Bursalı’nın özel bir okulda görme engellilere eğitim verdiği ve Kuzey Kıbrıs’ta ziyaret amaçlı bulunduğu öğrenildi.

Olay nasıl olmuştu?
Kaza, 29 Ağustos Cuma günü saat 12.00 sıralarında Kerem Severcan’ın (E-29) yönetimindeki ZGS 329 plakalı kiralık salon aracın Çamlıbel istikametine doğru seyrettiği sırada Özhan köyü çıkışında, sola meyilli virajda yolun sağına geçmesi ve karşı istikametten gelmekte olan Mesut Çelik (E-21) yönetimindeki EE 170 plakalı salon araçla yüz yüze çarpışması sonucu meydana gelmişti.
Kiralık araçta yolcu olarak bulunan Kübra Bursalı kazada ağır yaralanmış ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınmıştı.

KIBRIS