ADAMIZIN DÖRT BİR YANINDA OLAY VAR

Ülkenin dört bir tarafında ''OLAY''

LEFKOŞA’DA EV AÇMA VE HIRSIZLIK

Lefkoşa'da, Muhammad Farooq'a ait ikametgahtan Pakistan pasaportunu çalıp, bahse konu pasaport ile dün Ercan Hava Limanı’ndan yurt dışına çıkış yapmak isteyen A.C. (E-19) tutuklandı.

GAZİMAĞUSA’DA HIRSIZLIK

Öte yandan, Gazimağusa’da 8 bin 625 karton sigara çalındı.

Polis Basın Bülteni’nde olay şöyle aktarıldı: “Gazimağusa’da, bir iş yeri direktörü Mohammad Daboul tarafından, Serbest Liman içerisinde bulunan ve sorumluluğunu M.E.’nin (E-40) yaptığı, Port İsbi Cyprus Free Zone Marine Logistic Service Ltd isimli özel serbest bölgeye emanet olarak bırakılan 17 bin 250 karton sigaranın 8 bin 625 kartonu M.E. ve H.K. (E-32) tarafından çalınmıştır. Adı edilenler tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

GİRNE’DE HIRSIZLIK

Girne’de, yapımı devam eden öğrenci yurdu inşaatında muhafaza edilen Salih Konti’ye ait toplam 100 bin TL değerindeki muhtelif kalıpçı malzemeleri K.T. (E-43) tarafından çalındı.

Olay sonrasında adı edilen tutuklandı.

ALSANCAK’TA KASTİ HASAR VE CİDDİ DARP

Alsancak’da ise T.V. (E-49), N.V.(E-30),  T.V.(E-64) aralarında yaşanan kira anlaşmazlığı nedeniyle, Ertuğrul Akgül’ün kirasında bulunan Türkü Bar isimli işletmenin iki vitrin camı ve dört ahşap mamul sandalyeyi kırdı.

Adı edilenler ayrıca Erol Akgül ve Aydın Akgül’ü vücutlarının muhtelif yerlerine vurmak suretiyle ciddi şekilde darp etti.

Olay sonrasında bahse konu şahıslar tutuklandı.

Tak