Ailesi bu pozu görünce öyle birşey yaptı ki...

Ailesi bu pozu görünce öyle birşey yaptı ki...

Pek çok anne baba, okul ya da başka sebeplerden şehir dışına taşınan çocuklarını sosyal medyadan takip ederek ne yapıp ettiklerini izlemeye çalışıyorlar. ABD'li bir aile, bu durumu biraz daha ileriye taşıdı...

New York'ta LIM Koleji'nde okuyan Emily Musson, arkadaş çevresinde sosyal medyada aktif biri olarak tanınıyor. Özellikle sevgilisi Johnny ile birlikte poz verdiği selfieleri bir hayli popüler... Ancak Emily sadece arkadaşları tarafından değil ailesi tarafından da sosyal medyada mercek altında olan bir kız . Emily'nin anne ve babası, sadece bir iki haftalık bir ilişki için çok fazla selfie çektiğini düşündükleri kızlarını kelimenin tam anlamıyla "ti"ye aldılar.

Emily ise ailesinden gelen bu karşı atakları, kendi pozlarıyla birleştirerek paylaşmaya başlayınca sosyal medyayı sallayan bir fenomen hesaba sahip olmuş oldu! Emily'nin ailesinin kendisini taklit ettiği pozlarıyla birlikte yaptığı paylaşımlar şimdiye kadar 40.000'den fazla RT alarak Twitter'da viral olmanın da ötesine geçti. Nancy ve Craig adındaki çiftin kızlarını taklit etmesi, sosyal medyada şimdiye kadar görülen en sempatik hareketlerden biri olarak yorumlanıyor.

Cosmopolitan'ın haberine göre, bu pozların beklediğinden daha fazla ilgi gördüğünü itiraf eden Emily, 28 yıllık ömründe ailesinin hep kendisini güldürdüğünü ve bunun için kendisini çok şanslı hissettiğini söylüyor. Özellikle ABD gibi ülkelerde kolej çağındaki gençler birer yetişkin olarak görülüyor, anne ve babaların onları takip etmesi ülkemizdeki kadar hoş karşılanmıyor. Ancak Emily'nin ailesi, gözlerinin kızlarının üstünde olduğunu o kadar eğlenceli bir yolla ortaya koydular ki, şimdiden ABD'de yılın anne ve babası seçileceklerine kimsenin şüphesi yok.