AİLESİ PERİŞAN

Ailesi perişan

Psikolojik sorunları bulunan ve daha önce de üç defa canına kıymak istediği için ölümden dönen Çağın Arapsoy hayata veda etti

Onur ULAĞ

Girne’de dün sabah saatlerinde Sevdalı Sokak’ta yaşanan üzücü olayda ağır yaralanan 28 yaşındaki Çağın Arapsoy, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti.

Elde edilen bilgilere göre, psikolojik sorunları bulunan ve daha önce de üç defa canına kıymak istediği için ölümden dönen Çağın Arapsoy’un dün sabahki akıl almaz hareketinden sonra tüm sevenleri hüzne boğuldu.

Girne’de meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti: Bir süredir psikolojik sorunlar yaşayan 28 yaşındaki Çağın Arapsoy, Girne’de Sevdalı Sokak’ta halası ile birlikte kaldığı dairenin penceresinden kendisini 11 metre yükseklikten boşluğa bıraktı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar 112 ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine giden 112 sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, Çağın Arapsoy ambulansla Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu hastanesine kaldırdı. Genç adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dün öğlen saat 12.00 sıralarında yattığı yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Elde edilen bilgilere göre Çağın, daha önce de 3 kez intihar girişiminde bulundu.

Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

Çağın bugün defnedilecek

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, genç yaşında sevenlerine veda eden Çağın Arapsoy, bugün Girne Nurettin Ersin Paşa Camisi’nde kılınacak Cuma ve cenaze namazlarının ardından Karaoğlanoğlu Mezarlığına defnedilecek.

Diyalog