ANNESİ 9 GÜNDÜR OĞLU ARDA'YI ARIYOR

Anne ve babası ayrı olan minik Arda, 9 gün önce babası tarafından alındıktan sonra geri getirilmedi. Annesi Selen Tipon, 9 gündür yana yana oğlunu arıyor...

Anne ve babası ayrı olan minik Arda, 9 gün önce babası tarafından alındıktan sonra geri getirilmedi. Annesi Selen Tipon, 9 gündür 18 aylık olan oğlunu yana yana arıyor...

Anne Selen Tipon, oğlunun 18 aylık olduğunu ve kendisine ihtiyaç duyduğunu belirterek "Ne olur bana yardım edin" çağrısında bulundu.

Eski eşinden defalarca şiddet gören ve bu nedenle ayrılan Selen Tipon, şimdi de oğlunun hasretiyle yanıyor.

Polis Genel Müdürlüğü'ne sığınmaktan başka çaresi olmadığını belirten anne Selen Tipon, "yasalar karşısında elim kolum bağlı, ne yapacağımı bilemiyorum" diyerek dery yandı ve bir an önce oğluna kavuşma hayalleri kurduğunu anlattı.

DAHA ÖNCE DE KAÇIRILMIŞTI

Oğlunun, babası Erdem Çelebi tarafından yaklaşık bir ay önce de mahkemenin tayin ettiği saatte alındığını ve bir daha geri getirilmediğini söyleyen Selen Tipon, bu kez oğlunun Pile'ye kaçırıldığı şüpheleri üzerinde duruyor.

Daha önce de minik Arda babası tarafından alınıp geri getirilmemiş ve annenin çabaları üzerine Akdoğan'da bulunmuştu.

Şimdi de şüpheler Pile'ye kaçırıldığı yönünde.

"ÇOCUĞUNUN YÜZÜNÜ BİR DAHA GÖREMEYECEKSİN" TEHDİDİ!

Anne Selen Tipon, baba Erdem Çelebi'nin kendisini aradığını  ve "çocuğunun yüzünü bir daha göremeyeceksin" dediğini söyledi. 

Yapılan araştırmalar sonucu, Arda'nın babası Erdem Çelebi'nin  yurt dışına çıkış yasağı olduğu öğrenildi.

Erdem Çelebi'nin, daha önce eski eşi Selen Tipon'u feci şekilde darp edip çenesini kırması sebebiyle mahkeme tarafından yurt dışına çıkışı yasaklanmıştı.

Anne Selen Tipon, mahkeme tarafından yurt dışına çıkış yasağı bulunan bir kişinin nasıl olur da Pile'ye geçebildiğini sordu ve bunun için kendisine birilerinin yardım ettiğini iddia etti.

Arda'nın henüz konuşma bile bilmediğine dikkat çeken anne, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı ve "oğlumun bana ihtiyacı var" dedi.

Havadis