Athena Gökhan'dan herkesi şoke edecek cemaat açıklaması!

Athena Gökhan'dan herkesi şoke edecek cemaat açıklaması!

Herkes tarafından sevilerek izlenen ve O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Athena Gökhan geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir hamlede bulundu. Uzun zamandır O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan Athena Gökhan, bu sezon sık sık ilahiler söylemişti. Bu ilahilerle birlikte herkesin dikkatini çeken O Ses Türkiye jürisi, zaman zaman Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Yaşananların ardından ise O Ses Türkiye'de bir çok isim yer almış ve birbirinden farklı olaylar yaşanmıştı. Athena Gökhan'ın zaman zaman farklı ilahileri seslendirmesi de herkesin dikkatini çekmeye devam etmişti. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yeni bir ev alan Athena Gökhan'ın hangi semtten ev aldığı öğrenilince herkes büyük bir şaşkınlık yaşadı. Hemen yanında bir dergah bulunan ve dergaha komşu olan Athena Gökhan bir anda magazin gündeminin en çok konuşulan ismi oldu.

'Cemaat ile bağlantım yok!'

Cemaatin ve dergahın yakınında bulunan evinin ardından kendisi hakkında türlü iddiaların ortaya çıkması ile birlikte Athena Gökhan'da açıklamada bulunmak zorunda kaldı. Yapılan açıklamalara göre ise Athena Gökhan, dergah ve cemaat ile hiç bir ilişkisinin olmadığını kaydetti.  

Daha önce de aynı haberlerin çıktığını açıklayan Athena Gökhan, buranın aslında tarihi bir bina olduğu ve Tasavvuf müziklerinin yapıldığını, aynı zamanda Türk Sanat Musikisi Cemiyeti'ne ait bir kuruluş olduğunu kaydetti. Evi çok önceden aldığını ve daha sonrada restore ettirdiğini açıklayan Athena Gökhan, bu konunun neden bu kadar gündem olduğunu anlayamadığını açıkladı.