BAHAR GÖKHAN “AŞK OLSUN” İSİMLİ YENİ ALBÜMÜNÜ CUMA AKŞAMI TANITACAK

Sanatçı Bahar Gökhan, “Aşk Olsun” isimli yeni müzik albümünü, 31 Ocak Cuma akşamı tanıtacak.

Sanatçı Bahar Gökhan, “Aşk Olsun” isimli yeni müzik albümünü, 31 Ocak Cuma akşamı tanıtacak.

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun ana sponsorluğunda hazırlanan ve 8 şarkıdan oluşan albüm, Türkiye ile KKTC’de eş zamanlı piyasaya çıktı.

Albümün tanıtım konseri ve kokteyli, Cuma akşamı saat 19.30’da Yakın Doğu Üniversitesi’nde yer alacak. Tanıtım gecesinde, albümde yer alan bir şarkıya çekilen klip de gösterilecek. 

Sanatçı Bahar Gökhan, yeni albümünün tanıtım etkinliği dolayısıyla basın toplantısı düzenledi.

Golden Tulip Otel’de yer alan toplantıda, albüm gelirinden destek verilecek Kanser Hastalarına Yardım Derneği, Kıbrıs Türk Diyabet Derneği, SOS Çocuk Derneği, Böbrek ve Diyaliz Hastaları Deneği, Denizli ve Gemikonağı Kalkındırma ve Yaşatma Derneği yetkilileri de hazır bulundu. 

Basın toplantısında ilk sözü alan Bahar Gökhan, tanıtım programı ve etkinlikler hakkında bilgiler vererek, tanıtımın saat 19.30’da konser ile başlayacağını, ardından saat 21.00’de kokteyl düzenleneceğini kaydetti.

Gökhan, albüm tanıtımının geçen hafta yapılmasının planlandığı ancak yaşanan üzüntü verici acı trafik kazasından dolayı Cuma akşamına ertelendiğini ifade ederek, yaşamını yitirenlere Allahtan rahmet, yaralanan kişiye de acil şifalar diledi.

Albümün özveriyle hazırlandığını belirterek, emek veren herkese teşekkür eden Gökhan, 8 parçalık albümde yerli bestelerin yer aldığını kaydetti.

Gökhan, düzenleyeceği konser ve albüm gelirinden katkıda bulunacağı derneklerin yetkililerine de söz verdi. Derneklerin yetkilileri de, ülkede her geçen gün artan hastalıklar, tedavi masrafları ve derneklerin artan destek ihtiyaçlarına işaret ederek, Bahar Gökhan’ın yaptığı yardımlar ve destekleri diğer sanatçıların da örnek almasını temenni etti.

Dernekler, herkesi tanıtım gecesine katılmaya da çağırarak, kendilerine her zaman destek olan Bahar Gökhan’a teşekkür etti.

TAK