BAKAN TATAR, SİVİL SAVUNMA TEŞKİLAT BAŞKANI ALAKUŞ’U ZİYARET ETTİ

Maliye Bakanı Ersin Tatar, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş’u ziyaret etti.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Bakan Tatar, Alakuş’u çalışmalarından dolayı tebrik ederek teşkilat çalışanlarına görevlerinde başarı diledi.

Maliye Bakanı Tatar, Sivil Savunma’nın ülkede kurumsallaşmış önemli teşkilatlarından biri olduğunu ve sadece olağanüstü hallerde değil toplumsal duyarlılığı bulunan konularda da öncü bir kurum olduğunu ifade etti.

Sivil Savunma’ya geçmişte başkanlık yapanların askeri disiplin ve gelenekle teşkilatı günümüze en iyi şekilde taşıdığını kaydeden Tatar, başkan Fırat Alakuş’un da aynı ciddiyet ve disiplinle bu düzeni sürdürmesini memnuniyetle takip ettiğini belirtti.

Sivil Savunma Teşkilatı’nın KKTC’nin her alanında disiplin ve ciddiyetle çalıştığını belirten Tatar, teşkilatın bütün çalışmalarında ve tatbikatlarında oldukça başarılı olduğunu kaydetti.

Tatar, “Buna bizler de zaman zaman şahit oluyoruz. Ara bölgede yaptıkları tatbikatı izledik ve gururlandık. Sanayi Bölgesi’nde çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek çok büyük bir facianın önlenmesini sağlamıştır. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fırat Alakuş da Bakan Tatar’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.

 

Kaynak: TAK