BAYINDIRLIK VE ULAŞTIRMA BAKANI KAŞİF, KKTCELL GENEL MÜDÜRÜ AYBARS KARAATMACA VE BERABERİNDEKİLERİ KABUL ETTİ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, KKTCELL Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve beraberindekileri kabul etti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, KKTCELL Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve beraberindekileri kabul etti.

Kabul’de, Turkcell Teknoloji Grubu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz, Turkcell Şebeke Operasyonları Genel Müdür Yardımcısı Bülent Elönü, Turkcell Bilgi ve Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Gediz Sezgin ve Ericsson Türkiye Genel Müdürü Ziya Erdem de hazır bulundu.

Karaatmaca konuşmasında kısa bir süre önce lansmanını Lefkoşa’da yaptıkları 4G’yi bugün de Mağusa’da tanıttıklarını belirterek, bu önemli günde yanlarında olmak için TC’den gelen Turkcell yetkilileriyle Kaşif’i ziyaret etmek istediklerini söyledi.

KKTC’de hizmet veren ve işletmesini yürüttükleri bu projenin yönetilmesine desteğin TC’den gelmesinin kendilerini güçlendirdiğini anlatan Karaatmaca,  bu teknoloji ve tecrübeleriden farklı projelerde de yararlandıklarını söyledi.

KAŞİF

Bayındrlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif ise, iletişimde ilerleme sağlamanın toplumun farklı kesimlerine kolaylık sağladığını ifade ederek, teknolojideki hızlı ilerleyişi yakalamanın zor olduğunu ancak bu tür projelerle olaya dahil olduklarını söyledi.

İnternette hızı desteklerken trafikte hızın kötü sonuçlar doğurduğuna işaret eden Kaşif, trafikte yaşanan kötü olaylara engel olabilmek için aralıksız çalıştıklarını belirtti.

KURUÖZ

Turkcell Teknoloji Grubu Genel Müdür Yardımcısı İlker Kuruöz ise, KKTC’de bulunmaktan mutlu olduklarını ve Turkcell için KKTC’nin her zaman olumlu bir bölge olduğunu söyledi.

KKTC’de insanların teknolojiyi yakından takip etmesi nedeniyle her zaman yeni projeleri kullanmaktan keyif aldıklarını dile getiren Kuruöz, geçmişte de KKTC’de hizmete koyarak, yaydıkları projeleri anlattı.

TAK