BROŞÜRLER DAĞITILDI

Beyarmudu’nda halka broşür dağıttı;

 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), Birleşik Kıbrıs Partisi (BKP), Baraka Kültür Merkezi’nin Beyarmudu Belediyesi Meclis Üyeliği adayları seçim çalışmaları kapsamında Beyarmudu’nda halka broşür dağıttı.

TDP basın ve halkla ilişkiler bürosundan yapılan açıklamaya göre, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, BKP Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, Belediye Meclis Üyeliği adayları,  Beyarmudu Bağımsız Belediye Başkan Adayı Özbir Akbaşak’la birlikte köyü gezerek vatandaşların görüş ve önerilerini dinledi.

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, 29 Haziran’da yapılacak yerel yönetim seçimlerinin, çağdaş belediyecilik anlayışını yeniden vizyona taşımak açısından tarihi bir öneme sahip olacağını belirterek, halktan TDP, BKP ve Baraka Kültür adaylarına destek vermesini istedi.

Ziya Rızkı ve Mustafa Akıncı gibi isimlerin ülkeye çağdaş belediyecilik anlayışını getiren kişiler olduklarını savunan Özyiğit, halkın TDP, BKP ve Baraka Kültür Merkezi’nin gösterdiği belediye başkanlığı ile meclis üyeliği adaylarına onay verdiği takdirde, söz konusu anlayışın günün şartlarında yeniden hayat bulacağını kaydetti.