ÇIPLAK POZLA İNTİKAM ALDI

Çıplak pozla intikam aldı

Belki de intikam almanın ve kıskandırmanın kesin yolu! Ayrılık sonrası eski erkek arkadaşına ‘popo’ muamelesi yapmak… Kate Hudson böyle yaptı en azından… Seksi anne Kate, yaşı olmayan kadınlardan… Kusursuz bir fiziğe sahip.

KATE HUDSON KİMDİR?

36 yaşındaki Kate Garry Hudson ABD’li oyuncu…

Oscar ödülü adayı olmuştur ve Altın Küre kazanmıştır. Oscar ödüllü oyuncu Goldie Hawn ve müzisyen Bill Hudson’ın kızı olarak 1979 yılında Los Angeles, California’da doğdu. Aktör Oliver Hudson’un kız kardeşidir.

31 Aralık 2000’de Chris Robinson’la evlendi. 7 Ocak 2004’te oğlu Ryder Russell Robinson’ı dünyaya getirdi.[1] 14 Ağustos 2006’da Hudson’ın menajeri Hudson’ın eşiyle ayrıldıklarını açıkladı. 22 Ekim 2007’de boşanma davası sonuçlandı ve resmen ayrıldılar.

Hudson ve Robinson ayrıldıktan sonra, Hudson Owen Wilson’la çıkmaya başladı. İkili Mayıs 2007’de ayrıldı. Ardından aktör Dax Shephard’la çıktılar. dından 2008 yılında Mayıs’tan Temmuz’a kadar Lance Armstrong’ la beraber oldu. MSN.com’a göre Kate Hudson New York Yankees oyuncusu Alex Rodriguez’la öpüşürken yakalandılar. 2011 yılında babası Matthew Bellamy olan Bingham adlı bir bebek dünyaya getirdi. Matthew Bellamy ile de 2014 yılının Aralık ayında ayrılmıştır.