DAĞYOLU'NDA YİNE KAZA!

Takla attı!

Girne Dağyolu’nda bayan sürücünün kullandığı araç takla attı

Onur ULAĞ

Değirmenlik ve Girne’yi birbirine bağlayan Dağyolu’nda dün gece bir trafik kazası daha meydana geldi. Son zamanlarda birçok kazanın yaşandığı yolda, Oluwasegun Samuel Ajibose isimli sürücü, sağa meyilli virajı alamayınca aracıyla yoldan çıktı ve takla atarak durabildi. Kaza, dün gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Değirmenlik’ten Girne istikametine doğru seyreden 27 yaşındaki Oluwasegun Samuel Ajibose, PD 915 plakalı aracı ile

Arapköy mevkiine yaklaştığı sırada sağa meyilli virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Ajibose’nin aracı takla atarak durabildi. Kaza sonucunda hafif yaralanan sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan bir kişi, olay yerine gelen ambulansla Girne Akçiçek Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken, polis soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

 

1 haftada 62 trafik kazası

Öte yandan KKTC’de, 10 - 16 Temmuz tarihleri arasında meydana gelen 62 trafik kazasında 21 kişi yaralandı.

Polis basın bültenine göre, kazaların 16’sı süratli araç kullanma, 15’i yakın takip ve kavşakta durmama, 10’u dikkatsiz sürüş ve 6’sı da diğer etkenler nedeniyle meydana geldi.

Toplam 356 bin 950 TL’lik hasar oluştuğu kazaların 30’u Lefkoşa’da, 9’u Gazimağusa’da, 14’ü Girne’de, 3’ü Güzelyurt’ta ve 6’sı İskele’de gerçekleşti.

Ekipler aynı tarihlerde denetlenen toplam 6 bin 941 araç sürücüsünün 847’si hakkında ileri işleme gidildi.

Diyalog