DEVLET EMLAK VE MALZEME DAİRESİ, AÇIK ARTIRMA VE PEŞİN PARA USULÜ SATIŞ YAPACAK

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, açık artırma ve peşin para usulüyle PVC kaplı telefon kablolarını, ömürlerini doldurmuş araç yağlarını ve yanık madeni yağları satışa çıkarıyor.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü, açık artırma ve peşin para usulüyle PVC kaplı telefon kablolarını, ömürlerini doldurmuş araç yağlarını ve yanık madeni yağları satışa çıkarıyor.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’nden yapılan açıklamada, Lefkoşa’da bulunun SOS Çocuk Köyü arkasındaki Telekomünikasyon Dairesi’nin açık ambarında, 11 Nisan Perşembe günü, saat 10.00’da PVC kaplı hurda bakır telefon kablolarının açık artırma ve peşin para usulü satışa çıkılacağı belirtildi.

Ayrıca, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’nin Haspolat Madeni Yağ Ambarı’nda 11 Nisan’da saat 12.00’de, miadı dolmuş, bozuk ve yanık madeni yağların açık artırma ve peşin para usulü ile satışa çıkarılacağı bildirildi.

Telekomünikasyon Dairesi’ne bağlı Lefkoşa SOS Çocuk Köyü arkasında bulunan açık ambarda satışı yapılacak 80 ton hurda PVC kaplı telefon kablosu, Lapta Telefon Dairesi santral binasında, Gazimağusa Telefon Dairesi merkez binasında ve Erenköy Telefon dairesi santral binasında bulunuyor.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi’nin madeni yağ ambarında bulunan uzun zaman aşımında ömürlerini doldurmuş farklı nitelikteki araç yağları ve devlet dairelerinin RHA plakalı araçlarının servislerinden çıkan yanık madeni yağlar da varil biriminden açık artırma ve peşin para usulüyle satışa çıkarılacak.

Satış, Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Haspolat madeni yağ ambarında 11 Nisan Perşembe günü saat 12.00’de yapılacak.

Daireden yapılan açıklamada, daha fazla bilgi edinilmesi ve şartname temini için 10 Nisan’a kadar Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü Ayniyat ve Levazım Şubesi’ne başvuru yapılabileceği belirtildi.

 

Kaynak: TAK