Erdi Bundan Sonra Ne Yapacak?

Berna açıkladı!

Berna Keklikler, açlığa dayanamayıp elenen takım arkadaşı Eser West'in yerine Bulut Özdemiroğlu'nun yarışmaya dahil olmasını yorumladı. Erdi ne yapacak?

Gönüllüler takımının başarılı isimlerinden Berna Keklikler, 'Göz6' yarışmasından tanıdığı Bulut Özdemiroğlu'nun 'Survivor 2017'ye dahil olmasını yorumladı.

Kahkahar içinde konuşan Berna, "Bulut gelince ilk dikkat ettiğim şey Erdi oldu. Erdi zaten neye uğradığını şaşırdı. 'Eyvah, iki çete bir araya geldi' dedim. Göz6 evinde öyle bir şey vardı. İkisi ayrı tarafta gibiydi" ifadelerini kullandı.  

TV8'de yayınlanan 'Göz6' yarışmasında uzun süre geçiren Berna, Erdi ve Bulut, bu kez Survivor adasında buluşmuş oldu.

Survivor'a katılan Bulut ise Erdi ile tekrar adada buluşması hakkında şunları söyledi: Kesinlikle kin güderek ya da herhangi bir şey düşünürek buraya gelmedim. Sahada, ada hayatında bana yardımcı olduğu sürece takıma yardımı olduğu sürece herkes benim takım arkadaşım. 

ERDİ'DEN BULUT'A JEST
 
Gönüllüler takımının yeni yarışmacısı Bulut ile Göz6 evinde problemler yaşayan Erdi, yeni takım arkadaşına oyun öncesi sürpriz bir jest yaptı.
 
Dokunulmazlık oyununda oynamayan ve yerini Bulut'a bırakan Erdi "Sporcu olduğunu söylüyordu, bakalım sporculuğuna da göreceğiz" dedi. Bulut, dokunulmazlık oyununda başarılı bir performans gösterdi ve gönüllüler takımı yarışmayı kazandı. 
Erdi, Göz6 yarışmasında büyük bir rekabet içerisinde olduğu Bulut'un sürpriz bir şekilde Survivor 2017'e katılmasını şu sözlerle yorumladı: Beni gördüğü zaman suratları kirece döner. Ülke değiştirdim yine karşıma çıktı.Ben bunları elemekten bıktım, bunlar karşıma çıkmaktan bıkmadı. Türkiye, Dominik, Malezya'ya doğru gidiyoruz. Her yerde uğraşacağım kibir ve kasvetle. 
Erdi sözlerine şöyle devam etti: Dünya küçük Bulut arkadaşımız ile ayne evde 4.5 ay kaldıktan sonra şimdi aynı barakata bilmiyorum ne kadar zaman geçiririz. Arkadaşla mazimiz belli. Kafamda soru işarteleri vardı, acabalar vardı. Bulut arkadaşımızın katılmasıyla şimdi karşımdakilere bakıyorum. Kibir ve kasvet ordusunun Part 2'sini görüyorum.
'Göz6' yarışmasında uzun süre geçiren Berna, Erdi ve Bulut, bu kez Survivor adasında buluşmuş oldu.