EVİN DAMINA ÇIKTI!

Evin mutfak damına uçtu;

Lefke'de, Murat Algan isimli genç kullandığı aracın kontrolünü kaybedince yol kenarındaki bir evin mutfak damına uçtu. Araç sürücüsü genç ile araçta yolcu olarak bulunan arkadaşı yoldan geçenler tarafından araçtan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı

Gemikonağı'nda dün sabaha karşı 01.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası yürekleri ağızlara getirdi. Lefke'de ikamet eden Murat Algan (E-21) kullandığı EF 596 plakalı aracı ile Gemikonağı'nda Akdeniz Evleri istikametinden, Çarşı Merkezi'ne doğru giderken direksiyon hakimiyetini kaybedince yoldan çıktı ve yol kenarındaki Aytaç Hızlı isimli vatandaşa ait evin mutfak damında durdu.

Araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Umut Dursunoğlu yoldan geçenler tarafından araçtan çıkartılarak tedavi için Cengiz Topel Hastanesi'ne götürüldü.

Araç sürücüsü Murat Algan ve araçta yolcu olarak bulunan Umut Dursunoğlu hastanede yapılan ilk yardım tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Trafik kazasını gören ve her iki şahsın da ağır yara almadığını öğrenen bölge sakinleri derin bir nefes aldı. Kazanın ardından ev sahibi Hızlı ailesi de büyük bir şok yaşadı.

Havadis