GİRNE YOLUNDA ARAÇ FENA KAZA YAPTI!

Araç ters durabildi.

Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere çarptı, takla attıktan sonra tavanı üzerinde durdu; kazada iki kişi hafif yaralandı.

Girne -Lefkoşa anayolunda dün sabahın erken saatlerinde kontrolden çıkan otomobil, bariyerlere çarptı, takla attıktan sonra tavanı üzerinde metrelerce sürüklendi. Sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan bir kişi kazayı hafif yaralı olarak atlattı.
Edinilen bilgilere göre kaza, dün sabah saat 06.50’de Girne-Lefkoşa anayolunda meydana geldi. Girne’den Lefkoşa istikametine doğru seyreden Aziz Jorayev’in (23) yönetimindeki FP 409 plakalı otomobil, ‘KITSAB Koruluğu’ yakınlarında sürücüsünün kontrolünden çıktı. Yolun solunda bulunan bariyerlere çarpan otomobil, takla attıktan sonra tavanı üzerinde metrelerce sürüklendi. Otomobilin sol lastiği ise çarpma esnasında yerinden koptu.
Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif yaralı olarak atlatan sürücü Aziz Jorayev ve aynı araçta yolcu olarak bulunan bir kişi ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Görenler şaşırdı
   Trafiğin kısa süreli kilitlenmesine neden olan kaza sonrasında olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları kısa incelemenin ardından anayolu yeniden trafiğe açtı.
Şans eseri ciddi bir yaralanmanın olmadığı kazada otomobilin halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı

Kıbrıs