GÖKŞİN, İSKELE İLÇESİNE BAĞLI SAĞLIK OCAKLARINI GEZDİ

Sağlık Bakanı Nuri Gökşin, hastaneler, sağlık merkezleri ve bakanlığa bağlı kurumlara yönelik başlattığı ziyaretler çerçevesinde bugün, İskele ilçesine bağlı Mehmetçik, Yenierenköy ve Dipkarpaz Sağlık Ocaklarını ziyaret ederek, çalışanların Ramazan Bayram

Sağlık Bakanı Nuri Gökşin, hastaneler, sağlık merkezleri ve bakanlığa bağlı kurumlara yönelik başlattığı ziyaretler çerçevesinde bugün, İskele ilçesine bağlı Mehmetçik, Yenierenköy ve Dipkarpaz Sağlık Ocaklarını ziyaret ederek, çalışanların Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bakanı Nuri Gökşin ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, sağlık ocaklarının bölge insanlarına daha iyi hizmet verebilmesi için eksikliklerin biran önce giderileceğini söyledi.

Gökşin, yeni gelecek 112 Hızır Ambulanslardan bir tanesinin bölgeye verilerek bölgedeki ambulans sayısının artırılacağını kaydetti.

Bölge sağlık ocaklarının tadilat ve onarımlarına katkıda bulunan bölge belde başkanlarına teşekkür eden Sağlık Bakanı Nuri Gökşin, Dipkarpaz Sağlık Ocağı ziyaretinde kendisine eşlik eden Dipkarpaz Belediye Başkanı Mehmet Demirci ile de bir süre görüştü.

TAK